Logo

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών μετά από άγρια καταδίωξη στα Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη



 
 

peripoliko 16-1-2017Στη σύλληψη πέντε εμπόρων ναρκωτικών προχώρησαν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές μετά από άγρια καταδίωξη που θύμιζε κινηματογραφική ταινία και η οποία πραγματοποιήθηκε στη θέση Λιμανάκια στη Βουλιαγμένη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών καταδίωξαν...

αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα αλβανικής καταγωγής, τα οποία ήταν ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών. Όταν το όχημα της Δίωξης Ναρκωτικών κατάφερε να φτάσει το αυτοκίνητο των υπόπτων στην οδό Ηλίου, τότε ο οδηγός  εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να καταφέρουν πρόσκαιρα να διαφύγουν.

Ακολούθησε κινητοποίηση των αστυνομικών οι οποίοι, τελικά, συνέλαβαν τους επιβαίνοντες στο ύποπτο όχημα.

Σύμφωνα με αστνομικές πηγές, οι συλληφθέντες είναι πέντε Αλβανοί, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι συλληφθέντες - κάποιοι εκ των οποίων ειχαν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές - είτε έφερναν τα ναρκωτικά από την πατρίδα τους είτε τα παρήγαγαν στην Αθήνα και στη συνέχεια τα διακινούσαν.

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στις οικίες των συλληφθέντων στην Αττική, όπου  κατασχέθηκαν 68 κιλά κάνναβης.

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση, ενώ τα πέντε άτομα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται, ότι η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεργοί τους που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις