Logo

Νεαρός χαστούκισε on camera τον Μανουέλ Βαλς [βίντεο+φωτο]



 
 

xastouki vals3 17-1-2017Ένα απρόοπτο γεγονός περίμενε τον Μανουέλ Βάλς στην πόλη Λαμπάλ της Βρετάνης όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας κι ενώ χαιρετούσε δια χειραψίας μία ομάδα ανθρώπων. Ένας νεαρός αρχικά έδωσε το χέρι στον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας και υποψήφιο για την προεδρία...

της Δημοκρατίας και στη συνέχεια τον χαστούκισε ελαφρώς στο πρόσωπο.  Ο νεαρός ακινητοποιήθηκε από την επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του κ. Βαλς.

Όπως αναφέρει το Le Telegramme, το οποίο εξασφάλισε και το βίντεο από τη στιγμή του περιστατικού, τα κίνητρα πίσω από την ενέργεια του νεαρού είναι τοπικιστικά, ωστόσο δεν προκύπτει κάποια σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις.

Ο Μανουέλ Βαλς από την πλευρά του δήλωσε «Ένα πρόσωπο που χτυπά πολιτικό είναι προφανώς σοβαρό, αλλά δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει για τη Βρετάνη. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θέλουν να σταματήσουν τη δημοκρατία. Η δημοκρατία δεν μπορεί να είναι η βία. Υπάρχουν εκείνοι οι οποίοι αμφισβητούν τη δημοκρατία και εκείνοι που ενσαρκώνουν τη δημοκρατία. Δεν φοβάμαι ποτέ την επαφή με τους συμπατριώτες μου. Είμαι θαρραλέος. Όταν είσαι υποψήφιος για πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επικοινωνήσεις με τον γαλλικό λαό».

xastouki vals2 17-1-2017

Υπενθυμίζεται, ότι στα τέλη Δεκεμβρίου ο Μανουέλ Βαλς είχε δεχθεί επίθεση με αλεύρι κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Στρασβούργο.

xastouki vals3a 17-1-2017

xastouki vals1 17-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις