Logo

Ένταση στους πλειστηριασμούς σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη: «Κλείδωσαν» στο κυλικείο τους συμβολαιογράφους!



 
 

plreisthriasmoi1 18-1-2017Ένταση επικράτησε και αυτή την Τετάρτη με αφορμή τους πλειστηριασμούς, αυτή τη φορά στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου είχαν προγραμματιστεί 14 πλειστηριασμοί, καθώς και στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Στην Αθήνα, ένταση σημειώθηκε όταν περίπου 30 μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω», της...

«Λαϊκής Ενότητας», του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς, συγκεντρώθηκαν στο Ειρηνοδικείο το μεσημέρι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.

Συμβολαιογράφοι και δικηγόροι επιχείρησαν να εισέλθουν από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο του Ειρηνοδικείου για τον πλειστηριασμό.

Όταν όμως έγιναν αντιληπτοί ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Οι πολίτες που διαμαρτύρονταν έντονα τους ώθησαν προς το κυλικείο, όπου ισχυρή αστυνομική δύναμη τους προστάτευσε και τους κράτησε εκεί μέσα για ώρα.

΄Ενταση επικράτησε για μία ακόμη φορά στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, καθώς τα μέλη των Συλλογικοτήτων ήρθαν σε οξεία αντιπαράθεση με την πρόεδρο των Συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης Ιωάννα Χρουσαλά-Μπηλίση.

plreisthriasmoi2 18-1-2017

Τα μέλη των Συλλογικοτήτων απευθύνθηκαν με οργισμένο τρόπο στην κ. Μπιλίση, η οποία τους άκουγε δίχως να αντιδράσει, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

plreisthriasmoi3 18-1-2017

Μάλιστα, τα μέλη του συντονισμού συλλογικοτήτων έκοψαν και... βασιλόπιτα. Προέβλεψαν δε κομμάτια για την κυβέρνηση, το ΔΝΤ, την Ε.Ε., τις τράπεζες, τους συμβολαιογράφους, ενώ όπως ανακοίνωσαν το φλουρί κέρδισε η... πρόεδρος των συμβολαιογράφων!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-1-2017 από directNEWS.gr πηγή: Ημερησία


Τελευταίες Ειδήσεις