Logo

Κρήτη: Πατέρας στη Σητεία χτυπούσε τη μητέρα και σκότωσε το 5 μηνών παιδί του!



 
 

vrefos 19-1-2017Ένα βρέφος μόλις 5 μηνών άφησε την τελευταία του πνοή στις  03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), παρά τις προσπάθειες των γιατρών, πιθανότατα από ανακοπή. Σύμφωνα με αστυνομικές  πηγές το μωρό τραυματίστηκε σοβαρά...

κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας.

Με βάση της έως τώρα πληροφορίες, το περιστατικό που κατέληξε στο θάνατο του βρέφους είχε ως εξής: Ένας άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Σητεία, την ώρα που εκείνη κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους. Αποτέλεσμα ήταν το μόλις 5 μηνών βρέφος του ζευγαριού να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις στον αυχένα, καθώς και στην σπονδυλική στήλη, όπως επισημαίνει το flashnews. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που επικαλείται το cretalive, ο πατέρας, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, φέρεται να πέταξε κινητό τηλέφωνο προς τη 30χρονη μητέρα το οποίο τελικά χτύπησε το βρέφος.

Το μωρό μεαφέρθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης  από τον ίδιο τον πατέρα στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Παρά τον αγώνα των γιατρών του ΠΑΓΝΗ να κρατήσουν στη ζωή το μωράκι, εκείνο δεν άντεξε και κατέληξε, καθώς, όπως λένε οι πληροφορίες, η εσωτερική αιμοραγία ήταν ανεξέλεγκτη και υπέστη ανακοπή. 

Ο πατέρας μετά την κατάληξη του βρέφους συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Νεαπόλεως στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η μητέρα του βρέφους καταθέτει στις αρχές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις