Logo

Απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας «Lambada» [βίντεο+φωτο]



 
 

vieira1 19-1-2017Οι αρχές της Βραζιλίας διερευνούν τις τελευταίες ώρες μία νέα υπόθεση με απανθρακωμένο πτώμα. Αυτή τη φορά, νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκε η τραγουδίστρια Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, που έγινε παγκοσμίως γνωστή με το συγκρότημα Kaoma και τη μεγάλη επιτυχία της δεκαετίας του 1990 «Lambada»...

Η 63χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε πυρποληθεί. Το όχημα βρέθηκε κοντά στο σπίτι της στο Σακερέμα της Βραζιλίας.

Όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος G1,που επικαλείται «προκαταρκτικά στοιχεία» της χωροφυλακής, η παρουσία δύο ένοπλων ανδρών επισημάνθηκε κοντά στην οικία της τραγουδίστριας τη νύχτα. Ωστόσο, θεωρείται  πολύ πρόωρο να συνδεθούν επίσημα με τον θάνατο, σύμφωνα με τους ερευνητές που επικαλέστηκε το G1.

Συγκεκριμένα, η  πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής κλήθηκε για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της νύχτας προκειμένου να παρέμβει σε μια πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην οικία της τραγουδίστριας. Λίγο αργότερα, υπήρξε ένα δεύτερο τηλεφώνημα, βάσει του οποίου σε κοντινή απόσταση από την κατοικία της τραγουδίστριας, ένα όχημα είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Στο εσωτερικό του οχήματος ιδιοκτησίας της ερμηνεύτριας εντοπίστηκε η σορός της.

vieira2 19-1-2017

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή.

vieira3 19-1-2017

Η Λοάλουα Μπράις Βιέιρα γεύτηκε την επιτυχία το 1989, καθώς ερμήνευσε με το συγκρότημα Kaoma το τραγούδι «Lambada». 

vieira4 19-1-2017

vieira5 19-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις