Logo

H Μαντόνα στο "στόχαστρο" των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ [βίντεο+φωτο]



 
 

madonna 22-1-2017Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ξεκινούν έρευνες για τη Μαντόνα με αφορμή τη συμμετοχή της και την  ομιλία της στην «Πορεία των Γυναικών» στην Ουάσιγκτον. Αυτό φέρεται να είπε εκπρόσωπος της υπηρεσίας στην ιστοσελίδα Gateway Pundit. Ωστόσο, τις πληροφορίες αυτές αρνήθηκε να σχολιάσει η...

μυστική πηρεσία.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η μυστική υπηρεσία γνωρίζει τα σχόλια της Μαντόνα και θα ξεκινήσει έρευνες, αλλά την τελική απόφαση για το εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί δίωξη εναντίον της θα την πάρει το Γραφείου του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Κατά την ομιλία της η Μαντόνα είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα».

Στη συγκέντρωση ήταν παρούσες η Σερ, η Αμέρικα Φερέρα, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Αλίσια Κιζ και η Έιμι Σούμερ.

Η Μαντόνα, που ήταν στην λίστα των ομιλητών, είπε ακόμα απευθυνόμενη προς το πλήθος: «Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα. Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε».

madonna2 22-1-2017

madonna3 22-1-2017

madonna4 22-1-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-1-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις