Logo

Έκλεισε το αεροδρόμιο του Αμβούργου - Αναπνευστικά προβλήματα σε 50 ανθρώπους από άγνωστη τοξίνη [βίντεο+φωτο]



 
 

humburg airport1 12-2-2017Στην προσωρινή εκκένωση του αεροδρομίου του Αμβούργου προχώρησαν Γερμανοί πυροσβέστες, αφού περίπου 50 άνθρωποι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και ερεθισμό στα μάτια από άγνωστη και επιβλαβή ουσία που πιθανότατα εξαπλώθηκε στον αέρα μέσω του συστήματος εξαερισμού...

Το σπρέι πιπεριού μπορεί να προκάλεσε την εκκένωση, μεταδίδει το Russia Today, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο των πυροσβεστών.

Αρκετές πτήσεις δεν πραγματοποιήθηκαν εξαιτίας της εκκένωσης, ενώ ορισμένα αεροπλάνα κατευθύνθηκαν προς άλλα αεροδρόμια. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου, σύμφωνα με το Associated Press, δήλωσε ότι η εναέρια κυκλοφορία ξεκίνησε και πάλι αργότερα. 

Ο εκπρόσωος της αστυνομίας, Μάικ Λέβερεντς, είπε: «Μια άσχημη μυρωδιά απλώθηκε στον χώρο όπου γίνονται οι έλεγχοι ασφαλείας, εκεί όπου ελέγχονται οι επιβάτες και οι αποσκευές τους. Ορισμένοι άνθρωποι παραπονέθηκαν για ερεθισμό στα μάτια και δυσκολία στην αναπνοή. Πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε περίπου 50 τραυματίες», και συμπλήρωσε ότι παραμένει άγνωστη η ουσία που προκάλεσε αυτό το πρόβλημα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία από την πλευρά της ανέφερε ότι η ερεθιστική ουσία προερχόταν κατά πάσα πιθανότητα από το σύστημα κλιματισμού του αεροδρομίου.

Κατά τη διάρκεια της εκκένωσης, οι επιβάτες υποχρεώθηκαν να περιμένουν έξω από το χώρο του αεροδρομίου σε χαμηλές θερμοκρασίες την ώρα που γιατροί εξέταζαν και βοηθούσαν τους τραυματίες.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του περιστατικού, με την εκπρόσωπο του αεροδρομίου, Karen Stein, να δηλώνει ότι «συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές για να εξακριβώσουμε» τι συνέβη.

humburg airport2 12-2-2017

 humburg airport3 12-2-2017

humburg airport4 12-2-2017

humburg airport5 12-2-2017

 

humburg airport6 12-2-2017

humburg airport7 12-2-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις