Logo

Μίκαελ Σουμάχερ: Δίκη κεκλεισμένων των θυρών για την κατάσταση της υγείας του



 
 

schumacher1 14-2-2017Εκδικάστηκε στο Αμβούργο η αγωγή που υπέβαλε εναντίον του γερμανικού περιοδικού Bunte η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ, εξαιτίας αναληθών δημοσιευμάτων για την πορεία της υγείας του. Συγκεκριμένα, το περιοδικό είχε γράψει ότι ο Γερμανός πρωταθλητής της Formula 1 θα μπορούσε να περπατήσει ξανά...

μετά το ατύχημα που είχε το 2013 στις γαλλικές Άλπεις με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, μετά από απόφαση της δικαστικής λειτουργού, που ζήτησε να εκκενωθεί η αίθουσα, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς του να μην δοθεί δημοσιότητα στην πορεία της υγείας του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Σουμάχερ, Felix Damm, είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο ότι το επίδικο δημοσίευμα είναι αναληθές και κατηγόρησε το περιοδικό για «εισβολή στην ιδιωτική ζωή» του Σουμάχερ. Μάλιστα, είχε επισημάνει ότι ο  επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δεν μπορεί να σταθεί όρθιος χωρίς την βοήθεια των ατόμων που τον φροντίζουν.

Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού είχε καταδικάσει και η Sabine Kehm, εκπρόσωπος του Σουμάχερ, αναφέροντας ότι: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι εξαιτίας ενός πρόσφατου δημοσιεύματος να διευκρινίσουμε ότι ο ισχυρισμός πως ο Μίκαελ θα μπορούσε να κινηθεί πάλι δεν είναι αλήθεια».

Η οικογένεια του Σουμάχερ ζητά από το γερμανικό περιοδικό το ποσό των 100.000 ευρώ για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του Σουμάχερ. 

Σημειώνεται, ότι το δικαστήριο αναμένεται να εκδόσει την απόφασή του εντός του Φεβρουαρίου. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις