Logo

Στον εισαγγελέα έστειλε η Μ. Γιαννακάκη δημοσιεύματα για τους ακροδεξιούς Έλληνες αστυνομικούς [φωτο]



 
 

skylia polemou1a 15-2-2017Στην εισαγγελία δίωξης ρατσιστικού εγκλήματος έστειλε η γενική γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρία Γιαννακάκη δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ύπαρξη ακραίας ρατσιστικής σελίδας στο facebook με τίτλο «Σκυλιά του πολέμου The comeback», την οποία...

διαχειρίζονται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ακροδεξιοί Έλληνες αστυνομικοί.

Η Μ. Γιαννακάκη, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ζητεί από την αρμόδια εισαγγελία και το τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσισμού της Κρατικής Ασφάλειας να διερευνήσουν τυχόν ποινικά κολάσιμες πράξεις, ενώ κοινοποιεί την αναφορά της στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την ύπαρξη της ιστοσελίδας δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα της εφημερίδας το «Ποντίκι» σε ανάρτηση με τίτλο «Ακροδεξιοί Έλληνες αστυνομικοί κανιβαλίζουν προσφυγόπουλα και κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων».

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Ποντικιού» με τις ανατριχιαστικές, ακραία ρατσιστικές αναρτήσεις:

Μια ομερτά κάποιων αστυνομικών που λειτουργεί μέσα στις σελίδες του facebook, με την ονομασία «Σκυλιά του πολέμου», φαίνεται ότι έχει πάρει διαστάσεις γάγγραινας. Μιλάμε για Έλληνες αστυνομικούς που ρίχνουν το επάγγελμα στο χαμηλότερο σημείο εξαθλίωσης. Αντί να υπηρετούν τον πολίτη, κάνουν μαθήματα βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών σε συναδέλφους τους. Φυσικά δεν παραλείπουν να εξυμνούν τη Χούντα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, όχι μόνο λοιδορεί συναδέλφους της, αλλά μιλάει για νεκρά προσφυγόπουλα «γαρνιτούρα» σε κάποιο φαγητό με γκέι ανθρώπους», αναρτά φωτογραφίες - εγχειρίδια βασανιστηρίων και εικονικών πνιγμών και προτρέπει τους αστυνομικούς πώς να κάνουν σωστά ένα βασανιστήριο, ενώ ο διαχειριστής της σελίδας έχει το mail: fyssas@maxairwmenos.com.

Μάλιστα όταν διάφοροι άνθρωποι τους έχουν κάνει κατά καιρούς report στο facebook, τα «σκυλιά του πολέμου» επικαλούνται πως βρίσκονται στο απυρόβλητο. Και πως ποτέ κανείς δεν πρόκειται να τους εντοπίσει. Αλήθεια η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη γνωρίζει τι συμβαίνει;

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων η συγκεκριμένη ιστοσελίδα:

«Έχουμε συνταγή για γκέι συνάδελφο βραστό με προσφυγόπουλα γαρνιτούρα» (προηγουμένως είχαν ανεβάσει τα στοιχεία του ανθρώπου που αυθαίρετα αποκαλούν γκέι).

skylia polemou1 15-2-2017

«Εμείς τους περιμένουμε με μια σφαίρα στη θαλάμη»

skylia polemou2 15-2-2017

«Που είσαι Γιώργη να δεις κάτι δημοκράτες» (και έχουν κάποιον να προσκυνάει τον Παπαδόπουλο)

skylia polemou3 15-2-2017

«Έχουμε 300 τρολ λογαριασμούς και στρατιές ανυπαρκτων ατόμων που κάνει ο ένας τον άλλον admin» (όταν το facebook τους ενημέρωνε πως ενδέχεται να κλείσει τη σελίδα τους γιατί προβάλει ρητορική μίσους. Δείτε το mail που χρησιμοποιεί ο διαχειριστής αστυνομικός της σελίδας: fyssas@maxairwmenos.com

skylia polemou4 15-2-2017

«Έχουμε τα χρήματα και τα μέσα να σας τρέχουμε μια δεκαετία στα δικαστήρια» (απειλούν κόσμο που δεν συμφωνεί με τις αναρτήσεις τους)

skylia polemou5 15-2-2017

 

«Σήμερα τα Σκυλιά του πολέμου: Τι είναι το waterboarding, πως γίνεται σωστά, λεπτομέρειες και μικρά μυστικά – Άλλη μια τεράστια κοινωνική προσφορά» (δείχνουν σε συναδέλφους τους πώς να χρησιμοποιούν το βασανιστήριο του πνιγμού.)

skylia polemou6 15-2-2017

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-2-2017 από directNEWS.gr πηγή: left


Τελευταίες Ειδήσεις