Logo

Δολοφονία ραδιοφωνικού παραγωγού ενώ μετέδιδε live μέσω Facebook [βίντεο+φωτο]



 
 

martinez medina 15-2-2017Νεκροί από πυροβολισμούς έπεσαν ένας ραδιοφωνικός παραγωγός και ένας διευθυντής τηλεοπτικού σταθμού την ώρα, μάλιστα, που μεταδίδονταν live εικονα από το πρόγραμμα μέσω Facebook. Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα σε  ραδιοφωνικό στούντιο στη Δομινικανή Δημοκρατία. Συγκεκριμένα, η επίθεση...

σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης δελτίου ειδήσεων ζωντανά στο Facebook. Στο βίντεο φαίνεται ο δημοσιογράφος Luís Manuel Medina να διαβάζει τις ειδήσεις όταν ξαφνικά ακούγονται οι πρώτοι πυροβολισμοί.

Ο Μεδίνα φαίνεται εμφανώς σοκαρισμένος  από αυτό που συμβαίνει, ωστόσο συνεχίζει να διαβάζει τις ειδήσεις χωρίς να γνωρίζει ότι σε λίγα δευτερόλεπτα θα ήταν ένας από τους δύο που θα έπεφτε νεκρός.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το δεύτερο θύμα ήταν  ο διευθυντής του σταθμού Leo Martinez, ο οποίος βρισκόταν σε ένα διπλανό γραφείο.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη San Pedro de Macorís που βρίσκεται σε απόσταση 45 χλμ. από την πρωτεύουσα Santo Domingo, στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού σε ένα εμπορικό κέντρο.

medina 15-2-2017

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα, αλλά έχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, καθώς το κίνητρο των δραστών παραμένει άγνωστο.

medina2 15-2-2017

Ο Caliente ήταν γνωστός για τις πολιτικές του αναλύσεις ενώ πρόσφατα είχε ασχοληθεί με το θέμα της μόλυνσης σε μια προστατευόμενη λίμνη.

'medina3 15-2-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις