Logo

Δίχρονο αγοράκι νεκρό σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών live στο Facebook [βίντεο]



 
 

Lavontay 16-2-2017Ένα δίχρονο αγοράκι έπεσε θύμα διπλής ανθρωποκτονίας στο Σικάγο, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών και μεταδόθηκε στο Facebook Live. Ο Λάβονταϊ Γουάιτ, βρισκόταν στο πίσω...

κάθισμα ενός κόκκινου αυτοκινήτου μαζί με την 20χρονη θεία του και έναν 26χρονο άνδρα, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ο στόχος των δραστών.

Η γυναίκα βιντεοσκοπούσε τη βόλτα τους και την προέβαλε απευθείας στο Facebook Live, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γαζώθηκε από σφαίρες. Η μία έπληξε στο κεφάλι το μικρό αγόρι, ενώ η δεύτερη τον νεαρό άνδρα, ο οποίος ήταν και ο στόχος της συμμορίας.

Στο βίντεο φαίνεται επίσης η νεαρή γυναίκα, η οποία τραυματίστηκε στο στομάχι, να φωνάζει και να εγκαταλείπει το αυτοκίνητο ενώ συνεχίζονται οι πυροβολισμοί, προτού χαθεί σε ένα στενάκι.

Οι δολοφονίες μελών συμμοριών έχουν πολλαπλασιαστεί τον τελευταίο καιρό στο Σικάγο. Μόλις χθες απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε έναν 19χρονο, που είναι μέλος μιας συμμορίας, για τον φόνο ενός κοριτσιού 11 ετών. Το 2016, έγιναν 750 φόνοι και υπήρξαν 3.500 περιστατικά με ανταλλαγές πυροβολισμών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις