Logo

Καρέ καρέ η δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ - Η στιγμή που τον ψέκασαν με δηλητήριο [βίντεο+φωτο]



 
 

nam1 19-2-2017Σοκάρουν το νέα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας τα οποία καταγράφουν τη δολοφονική επίθεση του Κιμ Γιονγκ Ναμ - ετεροθαλή αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν αλλά και η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τις τελευταίες του στιγμές, αφού έχει δηλητηριαστεί. Σύμφωνα με την Daily Mail...

o Κιμ Γιονγκ Ναμ, ενώ ήταν ζαλισμένος και υπέφερε από τους πόνους έλεγε στους διασώστες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ότι μία γυναίκα τον δηλητηρίασε και λίγη  ώρα αργότερα, άφηνε την τελευταία του πνοή, κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Τα δυτικά ΜΜΕ έριξαν αμέσως το βάρος της ευθύνης στην Πιονγκγιάνγκ, με τους Νοτιοκορεάτες πράκτορες να υποστηρίζουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σκότωσε τον αδερφό του, γιατί είναι... παρανοϊκός.

Μάλιστα, η Daily Mail της Κυριακής υποστηρίζει ότι σύμφωνα με πληροφορίες,  ο ανηιψιός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν απέρριψε μία θέση στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, εν μέσω φόβων ότι θα μπορούσε να δολοφονηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τους φονιάδες του τυράννου.

Ο νεαρός Κιμ Χαν Σολ  ζούσε με τον φόβο της αδίστακτης διμοιρίας του θείου του,  πριν από τη στυγνή δολοφονία του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ναμ στη Μαλαισία την περασμένη εβδομάδα.

dolofonia-20-2-2017

nam4 19-2-2017

nam2 19-2-2017 

nam3 19-2-2017 

nam5 19-2-2017

nam sol

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις