Logo

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα παραστεί στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου



 
 

tramp 26-2-2-17Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζοντας την κόντρα του με τα ΜΜΕ ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) ότι δεν θα παραστεί φέτος στο δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών Λευκού Οίκου (WHCA). Συγκεκριμένα, σπάζοντας μία παράδοση ετών που θέλει τον πρόεδρο...

των ΗΠΑ να είναι παρών στο ετήσιο δείπνο της WHCA έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: «Δεν θα παρευρεθώ στο δείπνο της Ένωσης των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου φέτος. Εύχομαι όλοι να περάσουν ένα ωραίο βράδυ».

Σχολιάζοντας την προεδρική ανάρτηση, ο  πρόεδρος της Ένωσης Τζεφ Μέισον δήλωσε ότι «η WHCA λαμβάνει υπόψη της την ανακοίνωση του προέδρου Τραμπ μέσω Twitter ότι δεν σχεδιάζει να παρεβρεθεί στο δείπνο, το οποίο ήταν και θα συνεχίσει να είναι μια γιορτή της πρώτης παραγράφου του αμερικανικού συντάγματος και του σημαντικού ρόλου που παίζουν τα ανεξάρτητα μέσα σε μια υγιή δημοκρατία. Εμείς περιμένουμε να ρίξουμε το φως των προβολέων σε κάποιους από τους καλύτερους πολιτικούς δημοσιογράφους του 2016 και να ανγνωρίσουμε τους σπουδαστές που αποτελούν τη νέα γενιά του επαγγέλματός μας».

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι σχέσεις του Τραμπ είναι τεταμένες με μεγάλη μερίδα του Τύπου. Μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έφθασε στο σημείο να αποκαλέσει  ανέκδοτο ιστορικά μέσα ενημέρωσης όπως οι New York Times και CNN τα οποία πριν από λίγα 24ωρα απέκλεισε από ενημέρωση του εκπροσώπου του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις