Logo

Πέθανε ο γίγαντας Mag the Mighty του Game of Thrones [βίντεο+φωτο]



 
 

fingleton2 26-2-2017Σε ηλικία μόλις 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Νέιλ Φίνγκλετον που υποδήθηκε τον γίγαντα Mag the Mighty, στην πετυχημένη σειρά Game Of Thrones του δικτύου HBO. Ο ύψους 2.31 μ. ηθοποιός, που είχε αναδειχθεί ψηλότερος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2007 και είχε ξεκινήσει καριέρα...

στο μπάσκετ, πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, σκορπίζοντας θλίψης στους συναδέλφους και στους οικείους του. 

Ο Φίνγκλετον πήγε για δύο χρόνια στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και αργότερα μετακινήθηκε στη Μασαχουσέτη. Αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ισπανία και το 2007 επέστρεψε στη Βρετανία, προκειμένου να αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το 2014 είναι η χρονιά "σταθμός" για τον Φίνγκλετον, καθώς πέρασε από οντισιόν και επιλέχθηκε, λόγω και του ύψους του, για να παίξει τον γίγαντα Mag the Mighty, στο Game of Thrones Ο Mag the Mighty ακολούθησε τους άγριους πέρα από το τείχος, τόσο στη μάχη με τους ανθρώπους, όσο και στη μάχη με τους απέθαντους, όπου και έχασε τη ζωή του.

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ ντροπή για το ύψος μου. Οι άνθρωποι με κοιτούσαν περίεργα, αλλά το είχα συνηθίσει. Ήταν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό», είχε δηλώσει παλιότερα, όταν έγινε διάσημος.

fingleton3 26-2-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις