Logo

Γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo ο oδηγός της Porsche - H στιγμή της σύγκρουσης [βίντεο+φωτο]



 
 

troxaio video4 26-2-2017Ο βενιαμίν της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ήταν ο οδηγός της μαύρης Porsche που συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας. Η σοκαριστική στιγμή της σύγκρουσης των δύο οχημάτων...

έχει καταγραφεί καρέ- καρέ από κάμερα ασφαλείας της Εθνικής Οδού.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η Porche, την οποία οδηγεί ο Γιώργος Βακάκης, ανεξέλεγκτη μπαίνει στον παράδρομο και με ιλλιγιώδη ταχύτητα κυριολεκτικά "καρφώνεται"¨ πάνω στο σταθμευμένο Honda Civic.. Τα δύο αυτοκίνητα τυλίγονται αμέσως στις φλόγες.

Νεκροί αυτής της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο είναι ο Γιώργος Βακάκης, ο συνεπιβάτης του Α.Γ, η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της, που βρίσκονταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.  Όπως έγινε γνωστό, η μητέρα, το παιδί και ο Γιώργος Βακάκης απανθρακώθηκαν. Ο συνοδηγός της Porche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης βρίσκοντας και αυτός τραγικό θάνατο.

Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking (διαβάστε σχετικά εδώ)

troxaio video3 26-2-2017

 troxaio video1 26-2-2017

troxaio video4a 26-2-2017

troxaio video2 26-2-2017

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-2-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις