Logo

Θεσσαλονίκη: Λουκέτα σε γνωστά κέντρα διασκέδασης για μη έκδοση αποδείξεων



 
 

louketo 11-3-2017Λουκέτα και  πρόστιμα... μοίρασαν τα κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων εσόδων που πραγματοποίησαν την Παρασκευή αιφνιδιαστικούς ελέγχους  στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 12 ωρών (από τις 4:00 το απόγευμα της...

Παρασκευής μέχρι και τις 4:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου) διαπιστώθηκε ότι η φοροδιαφυγή καλά κρατεί, καθώς η παραβατικότητα έφτασε σε ποσοστό 53,3%.

Οι 11 ελεγκτές της ΓΓΔΕ, συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν 30 ελέγχους και διαπίστωσαν 95 φορολογικές παραβάσεις και επέβαλλαν πρόστιμα σε 16 παραβάτες. Επέβαλαν επίσης τρείς αναστολές λειτουργίας. Οι δύο σε μεγάλα κέντρα διασκέδασης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και μια σε καφε στην ανατολική Θεσσαλονίκη για μη έκδοση αποδείξεων.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ανάλογες ποινές αναμένεται να επιβληθούν και για δύο άλλα γνωστά μπαρ της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων.

Οι έλεγχοι από κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα ενταθούν το επόμενο διάστημα καθώς εκτιμάται ότι η φοροδιαφυγή ειδικά στον χώρο της εστιάσης και της διασκέδασης καλά κρατεί.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις