Logo

Νεκρός ο εισαγγελέας Χαλκιδικής, Χρήστος Χατζηγεωργίου - Παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του



 
 

nosokomeio Papanikolaou 11-3-2017Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Παπανικολάου" άφησε το Σάββατο την τελευταία του πνοή ο 41χρονος αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Χρήστος Χατζηγεωργίου, ο οποίος υπηρετούσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολύγυρου Χαλκιδικής. Χθες Παρασκευή ο εισαγγελικός λειτουργός...

παρασύρθηκε από το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με το voria.gr, που επικαλείται πληροφορίες από την προανάκριση της Τροχαίας, ο εισαγγελέας εξήλθε από το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, ενώ  βρισκόταν σε ράμπα υπογείου χώρου στάθμευσης του σπιτιού του,  επί της οδού Δελφών.

Ο Χρήστος Χατζηγεωργίου, συγκεκριμένα άφησε αναμμένη τη μηχανή του οχήματος, τράβηξε χειρόφρενο και κινήθηκε πίσω από το αυτοκίνητο. Το χειρόφρενο λύθηκε με συνέπεια το αυτοκίνητο να τον  παρασύρει.

Σοβαρά τραυματισμένος ο παθών μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Παπανικολάου" αλλά παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων γιατρών κατέληξε το Σάββατο από αιμορραγικό σοκ.

Σημειώνεται, ότι η  κηδεία του άτυχου εισαγγελέα  θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Ντεπό.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις