Logo

Η Διεθνής Αμνηστία εξευτελίζει τον Τσαβούσογλου [βίντεο]



 
 

amnesty intermational 11-3-2017Η Διεθνής Αμνηστία με ανακοίνωσή της εξευτελίζει τον μονίμως εκνευρισμένο Τούρκο ΥΠΕΞ Μ. Τσαβούσογλου! Συγκεκριμένα, η Διεθνής Αμνηστία, με αφορμή την επιμονή του να εμφανιστεί σε προεκλογική συγκέντρωση του AKP στην Ολλανδία, εξέδωσε ανακοίνωση με την...

οποία τον ρωτά αν είναι διατεθειμένος να παραλάβει το κείμενο με τις 45.000 υπογραφές που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί από πολίτες οι οποίοι ζητούν την απελευθέρωση των συλληφθέντων δημοσιογράφων. Η ανακοίνωση κλείνει με μάλλον ειρωνικό τρόπο, στέλνοντας στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών χαιρετισμούς! 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η επιμονή του καθεστώτος Ερντογάν να μεταφέρει στην καρδιά της Ευρώπης, την αγωνιώδη για τον Τούρκο πρόεδρο προεκλογική εκστρατεία υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα, είναι ασύλληπτη και κυρίως επικίνδυνη με βάση τις νέες εξελίξεις.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίζει ναζιστές και φασίστες όλους τους άλλους. Αλλά η ειρωνία είναι ότι στο Διαδίκτυο όλο και περισσότεροι πολίτες τον ταυτίζουν με τον Χίτλερ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις