Logo

Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες σοβαρού τραυματισμού γιατρού στο "Ελπίς" [βίντεο]



 
 

»»nosokomeio elpis 14-3-2017Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού ενός ειδικευόμενου γιατρού στο νοσοκομείο "Ελπίς". Αρχικά διαδόθηκε ότι ο  ειδικευόμενος γιατρός στηρίχθηκε στην κουπαστή σκάλας η οποία είχε σπάσει μετά από φερόμενη κατάρρευσή της, με αποτέλεσμα ο νεαρός να...

γλυστρίσει και να τραυματιστεί σοβαρά. Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, λένε πως δεν υπάρχει κάποια φθορά στι κιγκλίδωμα της σκάλας που κατέβαινε ο ειδικευόμενος.

Έτσι, τώρα διερευνώνται και άλλοι παράγοντες που μπορεί να συνετέλεσαν στην πτώση και τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικευόμενου γιατρού. Δυστυχώς, κατά το ατύχημα δεν ήταν κάποιος μαζί με τον ειδικευόμενο ούτε μέχρι τώρα εμφανίστηκε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού για να το περιγράψει με ακρίβεια.

Το news247 επικαλείται ενδονοσοκομειακή πηγή, η οποία πιθανολογεί ότι  ο ειδικευόμενος γιατρός ίσως να έπεσε από τον πρώτο όροφο προς το υπόγειο από ύψος, περίπου, 5-6 μέτρων και στο σημείο της πτώσης του έσπασε η κουπαστή της σκάλας. 

Η διοίκηση του νοσοκομείου "Ελπίς" από την πλευρά της τονίζει ότι  «οι συνθήκες τραυματισμού του γιατρού ερευνώνται», υπογραμμίζοντας ότι: «οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου γιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές». 

Σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του νοσοκομείου "Ελπίς"  αναφέρει ότι «θα διασφαλίσει τη διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό» και προσθέτει ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία γιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ)  σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο άνδρας έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Συμπληρώνει, μάλιστα, ότι ο συνάδελφος έκανε το λάθος να στηριχτεί στην κουπαστή μιας σκάλας, εντός του νοσοκομείου, και η κουπαστή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις