Logo

Κρήτη: Η Scotland Yard στα Μάλια ερευνά για τον θάνατο του Steven Cook [φωτο]



 
 

koyk1 19-3-2017Συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς και το Σαββατοκύριακο οι έρευνες από κλιμάκιο ειδικών και αστυνομικών της Scotland Yard που έχει μεταβεί στην Κρήτη στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση του θανάτου του Βρετανού τουρίστα Στίβεν Κουκ (Steven Cook), πριν από 12 χρόνια. Τα μέλη του κλιμακίου...

κάνουν "φύλλο και φτερό" όλη την περιοχή συλλέγοντας στοιχεία και οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα για τις συνθήκες θάνατου. Οι ερευνητές θα πρεπει να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου 2005, όταν, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο νεαρός τουρίστας έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχασε το δρόμο για το ξενοδοχείο. Και σε τελική ανάλυση να δώσουν μία σαφή απάντηση στο ερώτημα: Ο θάνατος του νεαρού Βρετανού ήταν δολοφονία ή ατύχημα; 

Ο σκελετός του άτυχου Βρετανού βρέθηκε τυχαία στις 16 Φεβρουαρίου 2017 σε ένα πηγάδι στα Μάλια. 

Τώρα οι ερευνητές της  Scotland Yard, φορώντας ειδικές στολές, όπως αναφέρει το ekriti,  ερευνούν εξονυχιστικά το χώρο τόσο εξωτερικά, όσο και μέσα στο οίκημα όπου βρίσκεται το πηγάδι, μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα οστά του άτυχου νεαρού. Ο χώρος έχει αποκλειστεί με κορδέλες και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε κανέναν. 

koyk2 19-3-2017

Στο κλιμάκιο των Βρετανών συμμετέχουν ανθρωπολόγος και αρχαιολόγος, ενώ οι αστυνομικοί, προσπαθούν να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου και ενημερώνονται για τις έρευνες που διεξήχθησαν τόσο μετά την εξαφάνιση του νεαρού το 2005 όσο και μετά τον εντοπισμό του σκελετού στο πηγάδι. 

koyk3 19-3-2017

Επικεφαλής του κλιμακίου των βρετανικών αρχών είναι ο επιθεωρητής Gary McIntyre, ο οποίος δήλωσε: «Κάθε εκατοστό μέτρου από την περιοχή, μπήκε στο επίκεντρο των ερευνών και τα στοιχεία τα οποία συγκεντρώνονται, ευελπιστούμε ότι θα μας βοηθήσουν να συνθέσουμε τα κομμάτια του παζλ, έτσι ώστε η οικογένεια του Στίβεν Κουκ, να έχει περισσότερες πληροφορίες για τον άδικο χαμό του γιου τους».

koyk4 19-3-2017

koyk5 19-3-2017 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις