Logo

Κρήτη: Επεισόδια πριν το ντέρμπι του ΑΟΧ με τον ΟΦΗ - Τρεις τραυματίες [φωτο]



 
 

ofiepeisodia 22-3-2017Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός των επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι στα Χανιά, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική της Football League. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα» περίπου 40 οπαδοί του ΟΦΗ μετά τις 13:00 κατέβηκαν στο λιμάνι των Χανίων φωνάζοντας συνθήματα και ρίχνοντας βαρελότα. Ορισμένοι...

από τους καταστηματάρχες, κυρίως από τη δυτική πλευρά του λιμανιού, ζήτησαν από τους οπαδούς να μην πετάνε βαρελότα, γιατί ο θόρυβος προκαλεί αναστάτωση, καθώς στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχεία. 

Τότε οι οπαδοί επιτέθηκαν στους καταστηματάρχες και το προσωπικό τους, τραυματίζοντας τρία άτομα από τα οποία το ένα χτυπήθηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα. 

Στο σημείο κατέφθασε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και απομάκρυνε από το παλιό λιμάνι τους οπαδούς του ΟΦΗ, οι οποίοι παραμένουν υπό την εποπτεία των αστυνομικών. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί της ομάδας μετέβησαν στα Χανιά, για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Α.Ο.Χανίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων για την 22η αγωνιστική της Football League.

ofiepeisodia2 22-3-2017

ofiepeisodia3 22-3-2017

ofiepeisodia4 22-3-2017 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις