Logo

Τέσσερις οι νεκροί της διπλής επίθεσης στο Λονδίνο - Η φωτογραφία του δράστη [βίντεο+φωτο]



 
 

london2 drasths2 22-3-2017Τον γύρο του Διαδικτύου άνει η φωτογραφία στην οποία φέρεται να απεικονίζεται να δέχεται τις πρώτες βοήθειες ο δράστης, ο οποίος εξαπέλυσε την Τετάρτη την διπλή επίθεση στο Λονδίνο κατά την οποία, σύμφωνα με τις Βρετανικές αρχές έχασαν τη ζωή τους τέσσερα άτομα και τραυματίστηκαν άλλα σαράντα. Μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται ένας αστυνομικός και ο φερόμενος ως δράστης...

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο φερόμενος ως δράστης είναι ασιατικής καταγωγής και ηλικίας, περίπου, 40 ετών. Ο δράστης, αφού  δέχθηκε τα πυρά των αστυνομικών, που τον είδαν να μαχαιρώνει συνάδελφό τους, μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο, όπου και φέρεται να κατέληξε. 

Με βάση τα έως τώρα στοιχεία, ο άνδρας φέρεται ότι πρώτα χτύπησε με το αυτοκίνητό του πεζούς στη γέφυρα του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικό στο Βρετανικό κοινοβούλιο.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για την επίθεση: 

*Η αστυνομία αντιμετωπίζει το αιματηρό περιστατικό ως τρομοκρατία

london2 drasths 22-3-2017

*Τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ο υποτιθέμενος δράστης 

*Αρκετοί άλλοι έχουν «καταστροφικούς» τραυματισμούς αφού ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο στη Γέφυρα του  Westminster  και "προσπάθησε να κόψει τους ανθρώπους κάτω"

london 22-3-2017

*Μια γυναίκα υποβλήθηκε σε θεραπεία μετά την «πτώση» της από γέφυρα στον ποταμό Τάμεση

*Ένας αστυνομικός είναι νεκρός αφού μαχαιρώθηκε στο προαύλιο του Κοινοβουλίου

london3 22-3-2017

*Ο υποτιθέμενος δράστης είναι νεκρός, αφού  πυροβολήθηκε από ένοπλους αστυνομικούς

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

*Η πρωθυπουργός Τερέζα Μει θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης μετά την επίθεση στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις