Logo

Βρέθηκε η γυναίκα που βοήθησε τον Σώρρα να ξεφύγει



 
 

swrras2-23-3-2017Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος μετά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια φυλάκιση. Οι αρχές έχουν εντοπίσει τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να ξεφύγει στην Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο κλειδί φέρεται να είναι μια πιστή οπαδός του...

Έξι μέρες οι αστυνομικοί ψάχνουν στην Πάτρα πόρτα πόρτα τον Αρτέμη Σώρρα. Είναι βέβαιοι ότι ο καταζητούμενος σωτήρας της Ελλάδας κρύβεται σε υπόγειο σπιτιού στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τόσο του ιδίου, όσο και της συζύγου του, κατέληξαν στο πρόσωπο που τον βοήθησε να ξεφύγει λίγα λεπτά μετά την καταδικαστική απόφαση της περασμένης Παρασκευής.

Η γυναίκα που βοήθησε, σύμφωνα με την αστυνομία, τον Αρτέμη Σώρρα είναι 45 ετών, άνεργη τους τελευταίους μήνες, με μόνιμη κατοικία στην Αχαΐα. Είναι πιστή οπαδός του Αρτέμη Σώρρα, ενεργό μέλος των «Ελλήνων Συνέλευσις» στην πόλη. Είναι άνθρωπος της εμπιστοσύνης του και τους συνδέει προσωπική φιλία. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος, σύμφωνα με πληροφορίες, που πήρε τηλέφωνο ο Αρτέμης Σώρρας, όταν έμαθε ότι θα πάει φυλακή.

Οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν έφυγαν ποτέ από την Πάτρα, με το τέλος της δίκης. Θα τους είχαν εντοπίσει από τις κάμερες στην εθνική οδό ή από κάμερες που υπάρχουν στο λιμάνι της Πάτρας, αν επιχειρούσε να ξεφύγει ακτοπλοϊκώς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-3-2017 από directNEWS.gr πηγή:dete.gr


Τελευταίες Ειδήσεις