Logo

Αγρίνιο: Συναγερμός για 45χρονο που εντοπίστηκε νεκρός [φωτο]



 
 

agrinio1 24-3-2017Συναγερμό στις υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας σήμανε από το μεσημέρι της Παρασκευής ο εντοπισμός πτώματος άνδρα, περίπου, 45 ετών σε εγκαταλειμμένο κτήριο – παλιές αποθήκες κοντά στην εθνική οδό, στον κόμβο του Παναιτωλίου, στην περιοχή Μαύρικας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο...

άνδρας αναζητούνταν από το πρωί της Παρασκευής, όταν η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνιση του.

Ο άνδρας συνήθιζε να περπατάει τα πρωινά στην περιοχή του Μαύρικα, αλλά όταν άργησε να επιστρέψει, η γυναίκα του ανησύχησε και ενημέρωσε την αστυνομία. Έτσι ξεκίνησαν έρευνες και τελικά ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ

Όπως αναφέρει το agriniopress, το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα αποκλείστηκε και από την Ασφάλεια του Αγρινίου. Επίσης, στο σημείο έσπευσε  και όχημα της Πυροσβεστικής.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι  κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον άτυχο 45χρονο ταιριάζουν απόλυτα με το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του, πράγμα που οδηγεί στο συμπέρασμα πως το μοιραίο συνέβη στο χώρο που βρέθηκε ο άτυχος 45χρονος.

agrinio2 24-3-2017

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι έχει αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια και ότι το πιθανότερο είναι να πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα, που προκάλεσε την πτώση του άτυχου άνδρα από ύψος, περίπου,  δύο μέτρων και τον θανάσιμο τραυματισμό του.

agrinio3 24-3-2017

agrinio4 24-3-2017

agrinio5 24-3-2017

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις