Logo

Θρίλερ με το θάνατο 16χρονης στη Γλυφάδα



 
 

apagxonismos 38-5-3027Μία 16χρονη βρέθηκε στις 16:00 το απόγευμα απαγχονισμένη στο δωμάτιο της. Η ανήλικη εντοπίστηκε κρεμασμένη με μαντήλι που είχε δέσει στο πόμολο της ντουλάπας της. Αρχικά την αναζήτησε μία δασκάλα που της έκανε ιδιαίτερο μάθημα, η οποία βρήκε την πόρτα του σπιτιού της κλειδωμένη. Έτσι, καλέσε τη...

τη μητέρα της, η οποία ξεκλείδωσε το σπίτι και διαπίστωσαν το τραγικό συμβάν...

Το τραγικό περιστατικό έχει καταγραφεί από την αστυνομία ως αυτοκτονία. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η πιθανότητα να συμμετείχε στο λεγόμενο «choking game» -ένα παιχνίδι πρόκλησης με συμμετοχή νεαρών παιδιών που ασκούν την «οριακή ασφυξία».

Η Ι. Α. , γεννημένη το 2001, έπαιζε το συγκεκριμένο παιχνίδι στο διαδίκτυο, κατά το οποίο ο παίκτης δένεται στο λαιμό με ένα σκοινί, μέχρι να ζαλιστεί.

Οικείοι της ανήλικης πιθανολογούν ότι ο θάνατος οφείλεται σε δυστύχημα κατά τη διάρκεια του «παιχνιδιού», υποστηρίζοντας ότι η  κοπέλα ήταν γενικά χαρούμενη και δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό.

Επίσης, ερευνώνται και πρόσφατες γραπτές εκθέσεις της, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που οδήγησαν είτε στο απονενοημένο διάβημα είτε στη συμμετοχή της στο διαδικτυακό «παιχνίδι».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις