Logo

Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί η Τζένιφερ Άνιστον;



 
 

anstnadptnplns_27-1-2011_resizeΗ Τζένιφερ Άνιστον έχει θεαθεί αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο να επισκέπτεται ένα μεξικάνικο ορφανοτροφείο, δίνοντας τροφή στις φήμες που τη θέλουν να σκέφτεται πολύ σοβαρά να υιοθετήσει ένα παιδί.

Το περιοδικό “Star” μάλιστα, που κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα, αναφέρει ότι η Τζένιφερ έχει ξεκινήσει την περίπλοκη διαδικασία υιοθεσίας - η οποία περιλαμβάνει την απόκτηση κυβερνητικής άδειας, καθώς και εκτενή ψυχολογική αξιολόγηση - εδώ και πάνω από έναν χρόνο.

Σήμερα ωστόσο, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του περιοδικού, δηλώνοντας ότι είναι απολύτως ψευδείς.

Όπως και να’ χει, η Τζένιφερ εμφανίζεται σκεπτική εδώ και αρκετό καιρό – γεγονός που κάνει τις φήμες ότι σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί, όπως έκαναν και οι συνάδελφοί της, Σάντρα Μπούλοκ και Κάθριν Χάιγκλ, να οργιάζουν ακόμα περισσότερο. 

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο “Entertainment Weekly” το 2008, είχε αναφέρει σχετικά με τη μητρότητα: «Νιώθω ότι αυτό είναι στο άμεσο μέλλον μου και ότι είμαι αρκετά κοντά στο να γίνω μητέρα με κάποιον τρόπο. Απ’ την άλλη, μπορεί και να είναι απλά κάτι που λαχταράω».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τζένιφερ αφιερώνει αρκετό χρόνο στο μεξικάνικο ορφανοτροφείο “Casa Hogar Sion” κατά το τελευταίο έτος, ενώ υπάλληλος του ορφανοτροφείου δήλωσε «Είναι απλά καλή μας φίλη» και προσέθεσε ότι κατά τη διάρκεια των επισκέψεών της, παίζει με όλα τα παιδιά, αλλά περνάει τον περισσότερο χρόνο της εκεί, με τα μωρά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις