Logo

''Ασπίδα'' στη φωτογραφία της... οικογένειας Έλτον Τζον



 
 

eltnjhnfmlphtsht_27-1-2011Μία πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία του Έλτον Τζον και του..  συζύγου του με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, τον μικρό Ζάκαρι - τραβήχτηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού “US weekly” - άναψε τα αίματα στο Αρκάνσας της Αμερικής.

Συγκεκριμένα, στο παντοπωλείο “Χάρπς”, που βρίσκεται στο Αρκάνσας, θεώρησαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία προσβλητική.

Έτσι, αποφάσισαν να την καλύψουν με τη λεγόμενη “ασπίδα οικογενειακής προστασίας” - την ίδια ακριβώς που χρησιμοποιούν  στα καταστήματα στην Αμερική για να καλύψουν τα περιοδικά πορνογραφικού περιεχομένου - προκειμένου να προστατέψουν τα παιδιά.

Ουσιαστικά, φαινόταν μόνο το πάνω μέρος του περιοδικού, ενώ η “ασπίδα” έγραφε: “Ασπίδα οικογενειακής προστασίας. Για την προστασία των νεαρών πελατών του Χάρπς”.

Μάλιστα, οι υπάλληλοι του καταστήματος τύλιξαν το περιοδικό με ένα προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα, έτσι ώστε να μην μπορούν τα περίεργα πιτσιρίκια να το ξεφυλλίσουν και να διαβάσουν τις λεπτομέρειες της γέννησης του μικρού Ζάκαρι.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την οργή των ομάδων πολιτικών δικαιωμάτων, ενώ εκπρόσωποι από τη GLAAD (Συμμαχία των Γκέι και Λεσβιών Κατά της Δυσφήμισης) διερευνούν το θέμα.

Ένας ντόπιος κάτοικος που επισκέφθηκε το Χάρπς, τράβηξε φωτογραφία το περιοδικό με την ασπίδα και την ανήρτησε στο διαδίκτυο, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παντοπωλείο της περιοχής μου. Σοκαρίστηκα και τρομοκρατήθηκα. Λένε ότι δεν πρέπει να την δουν τα παιδιά, επειδή δείχνει μία γκέι οικογένεια».

Εκπρόσωπος του καταστήματος ωστόσο, δήλωσε ότι οι υπεύθυνοι του Χάρπς προέβησαν σε αυτή την πράξη μετά από παράπονα των πελατών τους και επέμεινε ότι δεν αντιπροσωπεύει την προσωπική τους γνώμη επί του θέματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις