Logo

Συνελήφθη γυναίκα που σχετίζεται με την επίθεση στο Μάντσεστερ [βίντεο]



 
 

Οι Βρετανικές αρχές προχώρησαν την Τετάρτη σε μία ακόμη σύλληψη υπόπτου. για την επίθεση στο Μάντσεστερ. Αυτή τη φορά πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία φέρεται πως έχει σχέση με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της Δευτέρας στο Μάντσεστερ.

Οπλισμένοι αστυνομικοί εισέβαλαν αργά το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα στο Μπλάκλει, στο βόρειο Μάντσεστερ, συλλαμβάνοντας τη γυναίκα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά της.

Στα πλαίσια της έρευνας για την επίθεση έχουν ήδη συλληφθεί από τη Δευτέρα πέντe άνδρες.

Νωρίτερα, στη σύλληψη και του πατέρα του δράστη της επίθεσης στο Μάντσεστερ προχώρησαν οι αρχές στην Τρίπολη, πρωτεύουσα της Λιβύης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος μονάδας των λιβυκών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη της επίθεσης στο Μάντσεστερ ομολόγησε μετά από τη σύλληψή του στη Λιβύη, ότι γνώριζε για την προετοιμασία της επίθεσης και ότι είναι και ο ίδιος μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με μονάδα των υπηρεσιών ασφαλείας της Λιβύης.

Από την επίθεση στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας έχασαν τη ζωή τους 22 άτομα ενώ 59 είναι οι τραυματίες.

Η Βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι δράστης της βομβιστικής επίθεσης ήταν ο 22χρονος Σαλμάν Αμπέντι, Βρετανός με λιβυκή καταγωγή, ο οποίος πυροδότησε τα εκρηκτικά του στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-5-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις