Logo

Η νέα δίαιτα της Κέιτι Πέρι



 
 

ktprrrllngstn_27-1-2011Η Κέιτι Πέρι, με αφορμή την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του νέου άλμπουμ της, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Rolling Stone” όπου, μεταξύ άλλων,  μίλησε και για τη νέα της δίαιτα.

«Μετά από αυτή τη συνέντευξη, θα πάω να φάω ένα υπέροχο, υγιεινό πρωινό», είπε στο περιοδικό. «Ακολουθώ συγκεκριμένη διατροφή, πράγμα το οποίο μισώ, αλλά τις Κυριακές επιτρέπεται να τρώω ό,τι θέλω, οπότε συνήθως “πλακώνω” τα χάμπουργκερ. Μετά θα πάω γυμναστήριο, θα πάω σε ένα μάθημα φωνητικής, θα κάνω πρόβες χορού μέχρι τις 10 το βράδυ και στη συνέχεια, θα γυρίσω σπίτι μου και θα κοιτάξω κάποια e-mails που αφορούν στην διοργάνωση της περιοδείας. Νιώθω λες και προπονούμαι για τους Ολυμπιακούς αγώνες!».

Στην συνέντευξή της, μίλησε επίσης και για το νέο σόου που ετοιμάζει, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να αλλάζει ρούχα 15 φορές. «Το σόου μου θα δίνει την αίσθηση στους θεατές ότι βρίσκονται στον παράδεισο του μαλλιού της γριάς. Θα είναι και πολύ γλυκό και σοκαριστικό ταυτόχρονα, αλλά όχι με σεξουαλικό τρόπο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις