Logo

Διακινούσαν ναρκωτικά με μεσαιωνικό καταπέλτη!



 
 

katapeltis_28-1-2011Επιστροφή στο... Μεσαίωνα επέλεξαν οι Μεξικανοί έμποροι ναρκωτικών  στην προσπάθειά τους να περάσουν στο αμερικανικό έδαφος, χωρίς να κινδυνεύουν από τους συνοριοφύλακες, το εμπόρευμά τους.

Συγκεκριμένα,  χρησιμοποίησαν ένα βαρύ καταπέλτη με τον οποίο, σύμφωνα με τις αρχές του Μεξικού,   εκτόξευαν τα ναρκωτικά πέρα από τα αμερικανικά σύνορα!

Η  πληροφορία για τις μεσαιωνικές μεθόδους των εμπόρων ναρκωτικών  έγινε γνωστή την περασμένη Παρασκευή, όταν ο μεξικανικός στρατός κατάσχεσε ποσότητα 20 κιλών μαριχουάνας καθώς και ένα μεταλλικό καταπέλτη.

Τα ευρήματα εντοπίστηκαν νοτίως των συνόρων της Αριζόνας στη μικρή πόλη Νάκο και ο καταπέλτης ήταν αυτός που, όπως ήταν φυσικό  τράβηξε το ενδιαφέρον των αρχών του Μεξικού. 

«Μοιάζει με έναν μεσαιωνικό καταπέλτη, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί» δήλωσε ο Ντέιβιντ Χιμάρες, εκπρόσωπος της συνοριοφυλακής της Τουσόν.

Μάλιστα, πρόσθεσε :«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο ως συνοριοφύλακας, αν και είμαστε εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουμε κάθε είδος απειλή που περνάει αυτά τα σύνορα»  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις