Logo

Θανατική ποινή για διακίνηση ναρκωτικών αντιμετωπίζει ομογενής



 
 

omogenis_28-1-2011Την προσεχή Δευτέρα θα συνεχιστεί η δίκη του 43χρονου ομογενή από την Αυστραλία ο οποίος αντιμετωπίζει το  ενδεχόμενο να καταδικασθεί σε θάνατο  για την κατηγορία της εισαγωγής μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Ινδονησία. 

Ο Μιχάλης Σακατίδης, που εργαζόταν ως προπονητής του kick-boxing στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ,   συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μπαλί, διότι μέσα στις αποσκευές του βρέθηκαν χάπια αμφεταμίνης το βάρος των οποίων πλησιάζει τα 2 κιλά !

Ο 43χρονος υπεραμύνεται της αθωότητάς του και υποστηρίζει ότι την τσάντα μέσα στην οποία βρέθηκαν τα ναρκωτικά τη δανείστηκε από ένα φίλο του Ινδό, ο οποίος διαμένει στη Μπανγκόκ.

Το επιχείρημα αυτό πρόβαλλε και ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου που επρόκειτο να εκδικάσει την υπόθεσή του. Ωστόσο, ο ισχυρισμός του δεν φάνηκε να πείθει τον δημόσιο κατήγορο, ο οποίος του απάντησε: «Τα ναρκωτικά βρέθηκαν πάνω σου».

Τότε ο συνήγορος υπεράσπισης Έργουϊν Σίρεγκαρ τόνισε ότι η αστυνομία θα πρέπει να εστιάσει στον εντοπισμό του Ινδού, διότι η ανεύρεση και ανάκρισή του από τις αρχές θα κρίνει την «τύχη» του εντολέα του.

«Είναι αθώος. Δεν γνώριζε τίποτα για τα ναρκωτικά» κατέληξε ο δικηγόρος ο οποίος στο παρελθόν υπερασπίστηκε την Αυστραλή Σαπέλ Κόρμπι που εξακολουθεί να κρατείται σε φυλακές του Μπαλί καθώς κρίθηκε μη πειστική η άρνησή της για την κατηγορία εισαγωγής μαριχουάνας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις