Logo

Συναγερμός από απειλητικό μήνυμα κατά του προέδρου του ΣτΕ - Τί γράφει



 
 

Απειλητικό μήνυμα κατά του Προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Νίκου Σακελλαρίου, έχει σημάνει συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Ο φάκελος που περιείχε το μήνυμα εστάλη, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοικία του κ. Σακελλαρίου, στις 18 Ιουλίου.

Λόγω της απουσίας των στοιχείων του αποστολέα, ο αστυνομικός φρουρός τον έκρινε ύποπτο και ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία.

Σύμφωνα με το bloko.gr, που αποκαλύπτει το περιεχόμενο του μηνύματος, αστυνομικός της Προστασίας Ευπαθών Στόχων παρέλαβε τον φάκελο και τον εξέτασε στο ειδικό ακτινογραφικό μηχάνημα του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο έλεγχος δεν αποκάλυψε κάποιον κίνδυνο και ο αστυνομικός τον επέστρεψε στην κατοικία του προέδρου του ΣτΕ, αλλά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά, καθώς ο Νίκος Σακελλαρίου απουσίαζε εκτός Αθηνών.
Έξι ημέρες αργότερα, ο Πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε τον αστυνομικό.

Η επιστολή αναφέρεται σε αποφάσεις του ΣτΕ, ενώ οι συντάκτες της, οι οποίοι φαίνεται να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις κινήσεις του Προέδρου και την προσωπική του ζωή, τον αποκαλούν “αχυράνθρωπο των ΣΑΝΕΛ” και απειλούν με “τιμωρία που θα έρθει από κει που δεν το περιμένεις”.

Διαβάστε τί γράφει η επιστολή:

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις