Logo

Μύκονος: Με άδεια για βιολογικό βόθρο χτίστηκε υπόγειο πάρκινγκ στο Nammos! [βίντεο+έγγραφο]



 
 

Το beach restaurant της Μυκόνου, Nammos, φέρεται να έχει χτίσει το τεράστιο υπόγειο πάρκινγκ της, με μια «διαφορετική» άδεια που της χορηγήθηκε από την πολεοδομία για… βιολογικό βόθρο.

Ένα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα στην ιστορία της πολεοδομίας απεδόθη στο μαγαζί λόγω της παράνομης δόμησης ενός… ολόκληρου Μall (!) και της διάνοιξης τεράστιου πάρκινγκ στα έγκατα της πλαγιάς που οδηγεί στην παραλία της Ψαρρούς.

Σχετικό είναι το δημοσίευμα του ereportaz.gr που ακολουθεί:

Είναι γνωστό ότι έχουμε πολλές φορές καταφέρει ως λαός να επινοήσουμε διάφορους τρόπους για να επιτύχουμε το σκοπό μας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έγινε και στην περίπτωση του γνωστού στεκιού «Nammos» στην λαμπερή Μύκονο που απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες την επικαιρότητα εξαιτίας του πάρτυ- χλιδή με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Ρέμο με τον Eros Ramazzotti.

Όπως πληροφορείται το ereportaz έπειτα από καταγγελίες, το beach restaurant της Μυκόνου, Nammos, που χθες το βράδυ έκανε ρεκόρ πωλήσεων με τη συναυλία που πραγματοποιήθηκε, φέρεται να έχει χτίσει το τεράστιο υπόγειο πάρκινγκ της, με μια «διαφορετική» άδεια που της χορηγήθηκε από την πολεοδομία για… βιολογικό βόθρο.

Σύμφωνα με τα σχετικά έγγραφα που έχει στη διάθεση του και δημοσιεύσει το ereportaz οι ιθύνοντες είχαν καταθέσει αίτημα το 2016 για χορήγηση άδειας ώστε να χτιστεί στο συγκεκριμένο μέρος, βόθρος για βιολογικό καθαρισμό.

Η εν λόγω έγκριση όπως διαβάζουμε έχει συγκεκριμένα ως ημερομηνία την 16η Μαρτίου 2016.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να έγινε ποτέ, καθώς στη θέση του χτίστηκε κάτι πιο «χρήσιμο» για το μαγαζί, αν αναλογιστούμε το πλήθος κόσμου που φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι.

Το πρόστιμο μαμούθ ύψους 2,7 εκατ. ευρώ!

Ενα από τα μεγαλύτερα πρόστιμα στην ιστορία της πολεοδομίας απεδόθη στο Nammos λόγω της παράνομης δόμησης ενός… ολόκληρου Μall (!) και της διάνοιξης τεράστιου πάρκινγκ στα έγκατα της πλαγιάς που οδηγεί στην παραλία της Ψαρρούς.

Το πρόστιμο κόστισε κατ’ αρχήν, σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr, το ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες στους τέσσερις ιδιοκτήτες του restaurant!

Οι πελάτες του μαγαζιού που κατέβαιναν τον δρόμο της Ψαρρούς για να παρκάρουν στον υπαίθριο πάρκινγκ στις αρχές του καλοκαιριού, έκπληκτοι διαπίστωναν ότι ένα ολόκληρο… mall, ένα υπερπολυτελές εμπορικό κέντρο είχε ξεφυτρώσει στην πλαγιά που περιβάλλει την παραλία που οι, κάποτε φτωχοί ψαράδες της Μυκόνου, έβγαζαν την ψαριά τους.

Μάλιστα, ολόκληρος ο λόφος έχει τρυπηθεί και έχει κατασκευαστεί υπόγειο πάρκινγκ εκατοντάδων θέσεων για να εξυπηρετεί το mall και την πελατεία του Nammos.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται γιατο πρώτο μαζικό υπόγειο πάρκινγκ στη Μύκονο.

Το πρόστιμο των 2,7 εκατομ. ευρώ, όσο και αν ακούγεται μεγάλο, για την έκταση των διαπιστωμένων παραβάσεων είναι μάλλον μικρό σε σχέση με το κέρδος που θα αποκομίσει η επιχείρηση φέτος το καλοκαίρι.

*το βίντεο είναι από το mykonos LiveTV

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-7-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις