Logo

Άλλαξε το πρόσωπό του για να αποφύγει τη φυλακή!



 
 

plastiki_iapwnas_28-1-2011Αναζήτησε το… νυστέρι του πλαστικού χειρουργού, προκειμένου να αλλάξει την εμφάνισή του και να αποφύγει της φυλακής τα σίδερα!

Ο λόγος για τον Ιάπωνα Tatsuya Ichihashi, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια παρέμενε ασύλληπτος, παρά το γεγονός ότι καταζητείτο για τη δολοφονία και το βιασμό της Lindsay Hawker, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το 2007.

Το βιβλίο με τίτλο «Until I was arrested» ( «Μέχρι που με συνέλαβαν»), το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Ιαπωνία, αποτελεί το πνευματικό του δημιούργημα στο οποίο περιγράφει τη ζωή του μετά το έγκλημα.

Συγκεκριμένα, διηγείται ότι κατάφερε να ξεφύγει, όντας ξυπόλητος, από τους αστυνομικούς, ότι επιβιβάστηκε αρχικά σε ένα τρένο και στη συνέχεια σ’ ένα πλοίο μέχρι να φτάσει στο νησί Oha, όπου διέμενε μέχρι τη σύλληψή του.

Επιπλέον, αναφέρει ότι αποταμίευε τα χρήματά που έβγαζε από τις διάφορες εργασίες τις οποίες έκανε – δούλεψε σε μια αποθήκη τσιμέντου, έκανε τον ψαρά, απασχολήθηκε ως εργάτης. Στο μικρό αυτό νησί δούλευε σε μια αποθήκη τσιμέντου, ψάρευε με σκοπό να μαζέψει ένα καλό κομπόδεμα για να πληρώσει την πλαστική επέμβαση στην οποία σχεδίαζε να υποβληθεί.

Επίσης, υποστηρίζει ότι πριν το νυστέρι του γιατρού ακουμπήσει το πρόσωπό του, το χάραξε ο ίδιος με μαχαίρι, ώστε να σιγουρευτεί ότι κανείς στο νοσοκομείο δεν θα καταλάβει ποιος είναι.

Όταν έφθασε η ώρα του πλαστικού, ισχυρίζεται στο βιβλίο του, ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία στο γιατρό που έκανε την επέμβαση και ότι απέφυγε να επιστρέψει στην κλινική, λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο, όταν έπρεπε να του βγάλουν τα ράμματα.

plastiki_iapwnas1_28-1-2011Τώρα, με αλλαγμένο το πρόσωπό του ο δράστης, που συνελήφθη τέσσερα χρόνια μετά τα όσα κατηγορείται ότι διέπραξε, αναμένει να ξεκινήσει η δίκη του, που πρόκειται γίνει μέσα στους προσεχείς μήνες.

Όταν τον ρωτούν αν έχει να πει κάτι σχετικά με την υπόθεση απαντά: «Δεν έχω δικαιολογίες και δεν θέλω να πω κάτι. »

Όσο για την οικογένεια του θύματος, αυτό που ζητά είναι να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Χαρακτηριστική για τα συναισθήματα που κυριαρχούν στο οικογενειακό περιβάλλον της νεκρής κοπέλας είναι η δήλωση του πατέρα της, ο οποίος αναφέρει : «Οι ζωές μας δεν θα είναι ποτέ ξανά οι ίδιες, αλλά τουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι έχει συλληφθεί και δεν θα μπορεί να καταστρέψει και άλλους. Θα πάω στην Ιαπωνία. Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια. Θέλω να δω τα διαβολικά του μάτια.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις