Logo

Μασσαλία: Γυναίκα συνελήφθη γα επίθεση με οξύ σε τέσσερις Αμερικανίδες τουρίστριες



 
 

Τέσσερις Αμερικανίδες τουρίστριες έπεσαν θύματα επίθεσης με οξύ στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας. Οι γυναίκες, όλες γύρω στην ηλικία των 20 ετών, ψεκάστηκκαν με σπρέι υδροχλωρικού οξέως, το οποίο χτύπησε τις δύο από αυτές στο πρόσωπο, ενώ οι άλλες δύο νοσηλεύονται σε κατάσταση σοκ.  

Η επίθεση έλαβε χώρα στο σταθμό Saint-Charles λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Κυριακής. Η Βρετανική εφημερίδα The Telegraph αναφέρει ότι τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν πως το οξύ κρατούσε μία γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν άγνωστη στις τουρίστριες, οι οποίες επρόκειτο να ταξιδέψουν όλες μαζί στο Παρίσι. 

Οι δύο γυναίκες που ψεκάστηκαν με οξύ στο πρόσωπό τους είναι ηλικίας 20 ετών και 21 ετών.

Μία από τις γυναίκες πιθανόν έχει τραυματιστεί στο μάτι, είπε ένας εκπρόσωπος του γραφείου του Εισαγγελέα της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με αναφορές, το οξύ ήταν μέσα σε μία φιάλη σπρέι παρόμοια με αυτές που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό. 

Η επίθεση εκτιμάται ότι δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Μία 41χρονη γυναίκα συνελήφθη και κρατείται από την αστυνομία. Η δράστης, που η αστυνομία πιστεύει ότι είναι ψυχολογικά διαταραγμένη, συνελήφθη λεπτά μετά την επίθεση, είπε ο εκπρόσωπος του γραφείου της Εισαγγελίας.  

Η συλληφθείσα γεννήθηκε το 1976 και είναι γνωστή στις αρχές κυρίως για κλοπές. Η ίδια δικαιολόγησε την ενέργειά της από το γεγονός ότι και η ίδια «υπήρξε θύμα βίας με οξύ», σε νεαρότερη ηλικία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις