Logo

Αγωγή κατά του Δ. Γιαννακόπουλου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός



 
 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε δικαστικό αγώνα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προχωρώντας στην υποβολή αγωγής σε βάρος του. Αφορμή για τη δικαστική διένεξη αποτέλεσε  το τηλεοπτικό σποτ του ιδιοκτήτη των «πρασίνων», δύο ημέρες πριν τον τέταρτο τελικό των play off.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ αιτιολογώντας την απόφασή της να υποβάλει αγωγή έκανε λόγο  για «πρωτοφανείς πρακτικές από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο» και εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω της «δυσφήμισης που υπέστη λόγω πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι  «το χρηματικό ποσό που θα επιδικαστεί υπέρ της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς». 

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων"  έχει ως εξής: 

«Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος , και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:

"Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ."

Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις