Logo

«Καρούζος gate»: Μάρτυρας καταγγέλλει ότι απειλήθηκε από ενόπλους



 
 

Βασικός μάρτυρας κατηγορητηρίου στη δίκη για την υπόθεση που  είναι γνωστή ως «Καρούζος gate», υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές από αγνώστους, για να μην καταθέσει σε βάρος του Γιάννη Καρούζου. 

Πρόκειται για τον Ιωσήφ Λιβανό, ο οποίος δεν εμφανίστηκε σήμερα Δευτέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας που επρόκειτο να εξετασθεί.

Ο μάρτυρας με έγγραφό του προς το δικαστήριο υποτήριξε ότι  σήμερα το πρωί, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πλησίασαν το αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλου του είπαν να μην καταθέσει σε βάρος του Γ. Καρουζου. 

Κατόπιν όλων αυτών ο κ. Λιβανός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης για να καταγγείλει το περιστατικό.

Όπως υποστήριξε με έγγραφο του προς την έδρα, ενώ οδηγούσε σήμερα το πρωί, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα πλησίασαν το αυτοκίνητό του και με την απειλή όπλου του είπαν να μην καταθέσει σε βάρος του Γ. Καρουζου. Μετά από αυτό, ο κ. Λιβανός μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης για να καταγγείλει το περιστατικό.

Κατόπιν όλων αυτών, η δίκη συνεχίστηκε με την εξέταση του πρώην λογιστή του Ομίλου Καρούζος, ο οποίος ανέφερε στο δικαστήριο ότι την ανάπτυξη αλλά και το ταμείο των εταιριών είχε αναλάβει αποκλειστικά η σύζυγος του βασικού κατηγορουμένου Γ. Καρούζου, Ρεβεκα Σκαφτούρα.

Ο μάρτυρας, ωστόσο επισήμανε ότι δεν γνωρίζει τίπτοα για την ύπαρξη η «μαύρων ταμείων» στον Όμιλο Καρούζου, όπως επίσης άγνοια και για ύπαρξη offshore εταιρειών.

Σε ό,τι αφορά τον Ι. Λιβανό να σημειωθεί, ότι οι καταγγελίες του μαζί με αυτές του επιχειρηματία Γιώργου Ζωγραφάκη, αποτέλεσαν την αφορμή για να ξεκινήσει η δικαστική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην συγκεκριμένη υπόθεση.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις