Logo

Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί και μία τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσικλέτες [βίντεο+φωτο]



 
 

Τρεις νεκροί, εκ των οποίων οι δύο ηλικίας 22 ετών και 23 ετών και μία 18χρονη τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τα τέσσερα θύματα επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού. 

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα σημειώθηκε στις 03:00 της Τρίτης στη  συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου. Το  thestival.gr σε  αναφέρει ότι αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οι δύο μοτοσικλέτες κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα περιπολικά της τροχαίας και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο το οποίο αποκλείστηκε. 

Οι αναβάτες της πρώτης μηχανής, που ήταν πατέρας και γιος, σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο οδηγός της δεύτερης μηχανής και η συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου σοβαρά τραυματισμένοι. Λίγο μετά τη διακομιδή ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν προς τη Χαλκιδική.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις