Logo

Γαλάτσι: Νέο κρούσμα πυροβολισμού σε σχολείο- Στο χέρι του 10χρονου μαθητή η βολίδα αεροβόλου



 
 

Συγκλονίζει το νέο κρούσμα νεαρού μαθητή που δέχθηκε βολή στο χέρι, αυτή τη φορά από αεροβόλο όπλο, ενώ έπαιζε στην αυλή του σχολείου του στο Γαλάτσι. Όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, η βολίδα από το αεροβόλο βρίσκεται μέσα στο χέρι του 10χρονου!

Ο πατέρας του μικρού δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί στον μικρό γιό του.

Όπως διηγήθηκε, στον ΑΝΤ1,  ο γιος του με τους φίλους του έπαιζαν μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου, όταν ξαφνικά γύρισε σπίτι με αίματα στο χέρι, ενώ ο ίδιος είδε μόνο μια γρατζουνιά και γι’ αυτό δεν ανησύχησε. Τα παιδιά όμως επέμεναν πως κάτι συνέβη καθώς άκουσαν ήχο σφαίρας κι έτσι εκείνος ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα παιδιά είπαν στους αστυνομικούς πώς τους φάνηκε ο ήχος που άκουσαν, ενώ κανένα δεν άκουσε ήχο πυροβολισμού. Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είχε θεωρήσει επιπόλαιο τον τραυματισμό και μόνο κατόπιν παρότρυνσης των αστυνομικών πήγε το παιδί στο νοσοκομείο. Εκεί, αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και μετά τις ακτινογραφίες, εντοπίστηκε η βολίδα μέσα στο χέρι του 10χρονου και πλέον πρόκειται εντός των ημερών να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2017 από directNEWS.gr πηγή:presspublica.


Τελευταίες Ειδήσεις