Logo

Πέραμα: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής



 
 

Συγκρούσεις μεταξύ αντιφασιστών και αστυνομικών, στις οποίες ενεπλάκησαν και χρυσαυγίτες, σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Πέραμα.

Οι αντιφασίστες συμμετείχαν σε διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε ως αντίδραση στην συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, περίπου, 150 οπαδοί της Χ.Α. πραγματοποίησαν προγραμματισμένη συγκέντρωση έξω από το αστυνομικό τμήμα Περάματος, στην λεωφόρο Ειρήνης, για να διαμαρτυρηθούν όπως είπαν, «για τις επιθέσεις... παρακρατικών» που δέχονται.

Την ίδια στιγμή, μέλη της αντιφασιστικής οργάνωσης ΟΡΜΑ, πραγματοποίησαν αυτοσυγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων και κινήθηκαν προς το αστυνομικό τμήμα. 

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι αντιφασίστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις, που τους σταμάτησαν στην οδό Σολωμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και χημικά.

Οι χρυσαυγίτες από την πλευρά τους δεν έμειναν αμέτοχοι, αλλά ενεπλάκησαν στα επεισόδια , πετώντας  φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα εναντίον των διαδηλωτών, από άλλη πλευρά του αστυνομικού φραγμού.

Η ένταση διήρκεσε αρκετή ώρα και λίγο νωρίτερα τα επεισόδια έληξαν και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.

Σημειώνεται, ότι από την αστυνομία δεν αναφέρθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-9-2017 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις