Logo

HΠΑ: Τετράχρονη αυτοπυροβολήθηκε και σκοτώθηκε με το πιστόλι της γιαγιάς της [βίντεο+φωτο]



 
 

Κοριτσάκι τεσσάρων χρονών σκοτώθηκε, όταν ψάχνοντας να βρει καραμέλες μέσα στην τσάντα της γιαγιάς του, έπιασε κατά λάθος το πιστόλι της και αυτοπυροβολήθηκε στο στέρνο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Τάμπα της Φλόριντα, στις 14 Σεπτεμβρίου, μέσα στο σπίτι της Κριστίνα και του Μάικλ Ζόλερ.

«Ηθελε μόνο λίγες καραμέλες» είπε με δάκρυα στα μάτια, για τη μικρούλα Νέλι απαρηγόρητος ο πατέρας της, μιλώντας στο CBS.

«Ήμουν καθ’ οδόν με το αυτοκίνητο για να την πάρω από το σπίτι των γονιών μου, όταν έγινε το μοιραίο. Όταν έφτασα, είδα περιπολικά έξω από το σπίτι», ανέφερε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών, τόσο η γιαγιά όσο και ο παππούς της μικρής είχαν νόμιμη άδεια οπλοφορίας.

Ο 22χρονος πατέρας δήλωσε ότι οι γονείς του τον βοηθήσουν να μεγαλώσει τη Νέλι, καθώς όταν η μικρούλα γεννήθηκε ο πατέρας της ήταν ακόμα μαθητής Λυκείου, προσθέτοντας ότι η κόρη του είχε μεγάλη αδυναμία στη γιαγιά της.

Η επίσης 22χρονη μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της, είναι 7 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της. «Το παιδί που θα γεννήσω δεν θέλω να έχει καμία σχέση με τον σύζυγό μου και τους γονείς του. Έχασα ήδη ένα παιδί, δεν θα χάσω και δεύτερο» ανέφερε στο CBS.

Τα στοιχεία πάντως για τα ατυχήματα με τα όπλα είναι ανατριχιαστικά. Από το 2010 μέχρι το 2015, έχουν χάσει τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς 3.200 παιδιά στην Φλόριντα. Κατά μέσο όρο, κάθε 17 ώρες πυροβολείται ένα παιδί στην ηλιόλουστη πολιτεία της Αμερικής…

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2017 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταίες Ειδήσεις