Logo

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εγκληματική ενέργεια ο τραυματισμός της Γωγώς Φαρμάκη από τον Αλέξανδρο Αγγλούπα !



 
 

farmaki1_5-12-2011Σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε ατύχημα οφείλεται ο σοβαρός τραυματισμός της νεαρής ηθοποιού Γωγώς Φαρμάκη, από τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του directnews, η νεαρή ηθοποιός, που είναι αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, έδωσε σε αστυνομικούς την Δευτέρα το μεσημέρι – μέσα από το νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται- πολυσέλιδη ένορκη κατάθεση, στην οποία περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό, που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Ειδικότερα, το θύμα υποστηρίζει, ότι τις πρωινές ώρες της 4ης Νοεμβρίου 2011 ο φίλος της αδελφής της Αλέξανδρος Αγγλούπας τις επισκέφτηκε στο σπίτι τους στο Παλαιό Φάληρο.

Της επιτέθηκε φραστικά και κάποια στιγμή έβγαλε το όπλο του (έχει "νόμιμη" άδεια οπλοφορίας) και την πυροβόλησε εν ψυχρώ, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά στην αριστερή μηροβουβωνική χώρα.

Δικαστικές πηγές ανέφεραν στο directnews, ότι η κατάθεση του θύματος φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από άλλα στοιχεία της έρευνας, τα οποία καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του Αλέξανδρου Αγγλούπα ότι πρόκειται, δήθεν, για ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αρχικά σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια και έτσι ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο.

Όμως, μετά την σημερινή κατάθεση του θύματος, το σκηνικό αλλάζει άρδην και θεωρείται βέβαιο ότι θα ασκηθεί εναντίον του νέα δίωξη, αυτή τη φορά σε βαθμό κακουργήματος.

Επιχείρησε να συγκαλύψει το έγκλημα

farmaki_5-12-2011Υπενθυμίζεται, ότι ο δράστης -ο οποίος διατηρεί ερωτική σχέση με την Όλγα Φαρμάκη- είχε ισχυριστεί στην κατάθεσή του, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε τυχαία όταν έβγαλε το σακάκι του και το άφησε στο τραπέζι.

Παράλληλα, ο ίδιος σε δηλώσεις του (7-11-2011) ανέφερε: «Πρόκειται για ατύχημα. Δεν θα πυροβολούσα ποτέ κάποιον. Άκουσα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Είναι δυνατόν να ήθελα να πυροβολήσω; Με την Όλγα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Πώς θα μπορούσα να κάνω κακό σε αυτήν ή την οικογένειά της; Με την Όλγα είμαστε μαζί τους τελευταίους μήνες. Τα κορίτσια σε λίγες μέρες θα έφευγαν για Αμερική, εγώ θα πρόσεχα το σκυλάκι που έχουν μέχρι την επιστροφή της Όλγας στην Ελλάδα».

Γλύτωσε από θαύμα

Σημειώνεται, ότι η Γωγώ Φαρμάκη χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρία χειρουργεία για να ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Από τη πρώτη στιγμή, οι γιατροί του ΝΙΜΙΤΣ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, αφού η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και χρειάστηκε να παραμείνει οκτώ ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Τη σοβαρότητα του τραυματισμού της φέρεται να επιβεβαιώνει και ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσαύτης, ο οποίος την εξέτασε στο νοσοκομείο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-12-2011 από directNEWS.gr

Σχετικά θέματα:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξέχασαν στο νοσοκομείο τη σφαίρα που τραυμάτισε τη Γωγώ Φαρμάκη !


Τελευταίες Ειδήσεις