Logo

Έρευνες για έξι αγνοούμενους στη Μάνδρα



 
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό έξι ανθρώπων που αγνοούνται μετά από τη χθεσινή πρωτοφανή θεομηνία που έπληξε περιοχές της Δυτικής Αττικής, αφήνοντας πίσω της 16 νεκρούς, 12 τραυματίες και πολύ μεγάλες καταστροφές.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, αγνοούνται ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, ο οποίος πιθανόν καταπλακώθηκε από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του, στο Γεφυράκι Νέας Περάμου, έναν ηλικιωμένο, ο οποίος αναζητείται επίσης στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τέσσερις οδηγούς φορτηγών και Ι.Χ. αυτοκινήτων. Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστός ότι ένας αγνοούμενος εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής για την άντληση υδάτων και τον καθαρισμό κτηρίων από τις λάσπες και τα φερτά υλικά.

Από τη στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία, το κέντρο της Πυροσβεστικής έλαβε συνολικά 660 κλήσεις, εκ των οποίων οι 450 αφορούσαν σε αντλήσεις και οι 210 για παροχή βοήθειας.

Από το πρωί της Πέμπτης, επιχειρούν στην Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο 56 συνεργεία της Πυροσβεστικής, που αποτελούνται συνολικά από 155 πυροσβέστες με 46 οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας η Αστυνομία πραγματοποιούσε αυξημένες περιπολίες ιδιαίτερα στην περιοχή της Μάνδρας, για να προλάβει τυχόν πλιάτσικο, αλλά όλα κύλησαν ήσυχα. Η αυξημένη επιτήρηση θα συνεχιστεί στην περιοχή μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο των συνεργείων και να επανέλθει η ζωή σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις