Logo

Αχαΐα: Πλημμύρισε το Ρίο - Τέσσερα άτομα απεγκλώβισε η ΕΜΑΚ [φωτο]



 
 

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το Ρίο Αχαΐας προκαλώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην περιοχή.  Η οδός Ποσειδώνος πλημύρησε, ενώ, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ προχώρησαν το πρωί της Κυριακής στον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων μέσα από δύο αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί σε παραλιακούς δρόμους της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΜΑΚ απεγκλώβισαν γυναίκα από το αυτοκίνητό της το οποία είχε ακινητοποιηθεί σε παραλιακό δρόμο του Δρεπάνου της Πάτρας, όπου το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με νερό που ερχόταν από την θάλασσα, λόγω του μεγάλου κυματισμού  

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, όπου οι πυροσβέστες, απεγκλώβισαν δύο άτομα μέσα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Επίσης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης οι πυροσβέστες παρενέβησαν στο κτήριο που στεγάζεται το Λιμενικό τμήμα στο Ρίο, ώστε να μην πλημμυρίσει, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν και σε δύο περιπτώσεις κοπής δέντρων εξαιτίας των ανέμων, στο Ρίο και στο Κάτω Καστρίτσι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το tempo24 η βροχόπτωση έγινε η αιτία να συγκεντρωθούν νερά στο οδόστρωμα της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών - Πύργου, στο ύψος των Ιτεών και της Παραλίας. Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-11-2017 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις