Logo

Ταινία η σχέση του Γουίλιαμ και της Κέιτ



 
 

wllmktmvie_29-1-2011Η εταιρεία “Lifetime”, γνωστή για την παραγωγή ταινιών που βασίζονται σε αληθινές ιστορίες, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει το κάστινγκ και την παραγωγή μιας ταινίας που βασίζεται στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Η ταινία, με τίτλο “William & Kate”,  αναμένεται να κυκλοφορήσει την ίδια περίοδο με τον γάμο του ζευγαριού, δηλαδή γύρω στις 29 Απριλίου αυτού του έτους, ενώ θα περιγράφει τη σχέση του Γουίλιαμ και της Κέιτ από την αρχή της, στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα, μέχρι και τα εννέα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι τον γάμο τους.

Ο Νίκο Έβερς Σουίντελ θα ενσαρκώσει τον Γουίλιαμ, ενώ ο Μπεν Κρος - γνωστός για τον ρόλο του στην ταινία “Star Trek” - θα ενσαρκώσει τον Κάρολο. Δεν έχει βρεθεί ωστόσο ακόμα η ηθοποιός που θα παίξει τον ρόλο της Κέιτ.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει αναλυτικά:

«Η ταινία “William & Kate”, διηγείται την ιστορία για το πώς η φιλία μεταξύ του πρίγκιπα Γουίλιαμ - δεύτερου στη σειρά για τον θρόνο της βρετανικής μοναρχίας - και της μέλλουσας  πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλτον - της όμορφης κόρης αστών της ανώτερης μεσαίας τάξης - άνθισε σε μια ρομαντική ερωτική σχέση, γοητεύοντας τον κόσμο με τον πρόσφατο αρραβώνα τους και τον πολυαναμενόμενο βασιλικό γάμο. Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Γουίλιαμ και της Κέιτ από τη στιγμή που οι δύο φοιτητές συναντήθηκαν στο διάσημο Πανεπιστήμιο της Σκωτίας του Αγίου Ανδρέα, μέσα από τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους τα εννέα αυτά έτη, τα οποία περιπλέχθηκαν από τις κοινωνικές πιέσεις, καθώς και από τις πιέσεις της βασιλικής οικογένειας, και την έντονη προσοχή από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης γύρω από τον επερχόμενο παραμυθένιο γάμο τους».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις