Logo

Ηρακλής - Κέρκυρα 0-0



 
 

iraklis_kerkyra_30-1-2011Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Κέρκυρα η οποία άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Superleague. Δοκάρι ο "γηραιός" με τον Κυριαζή στο 67'. Ντεμπούτο για Επαλέ, Γραμμόζη.

Οι δύο ομάδες έτσι πήραν από έναν βαθμό με τον Ηρακλή να φτάνει στους 23 και την Κέρκυρα στους 24, κάτι που δεν τις άφησε ικανοποιημένες, καθώς ζητούσαν το κάτι παραπάνω. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχε ο "γηραιός" ο οποίος είχε δοκάρι στο 67' με τον Κυριαζή.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο ποιοτικά, με τους δύο αντιπάλους να έχουν κάποια ξεσπάσματα, αλλά κυρίως να προσέχουν τις άμυνές τους. Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, καθώς τόσο ο Ουζουνίδης, όσο και ο Μπάντοβιτς έκαναν πιο επιθετικές τις ομάδες τους, αλλά δεν ήταν προσεκτικές στην τελική προσπάθεια.

Για τον Ηρακλή, το ντεμπούτο του έκανε ένας παλιός γνώριμος, ο Ζοέλ Επαλέ, ενώ για την Κέρκυρα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Δημήτρης Γραμμόζης.

Γήπεδο: Καυταντζόγλειο Στάδιο

Διαιτητής/ Βοηθοί: Μάνταλος (Αθηνών)/ Φαντόπουλος (Πειραιά), Μαγιάννης (Άρτας)

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Χοσέμι, Κυριαζής, Λίμα, Πίτου, Στάμου, Σολτάνι (83' Τσίτας), Ζερκά (65' Μάρα), Μαχόπ, Ρόμπλες (55' Επαλέ).

Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο (46' Μίχος), Μακρής, Χαμπλ (76' Γραμμόζης), Καλαντζής, Στολτίδης, Επστάιν, Τσίγκας (64' Μαζνόβ).

Κίτρινες κάρτες: Μαχόπ (36', Ηρακλής), Χοσέμι (56', Ηρακλής)- Βενέτης (58', Κέρκυρα), Μαϊστόροβιτς (74', Κέρκυρα)

Σκόρερ:-

Το ματς

Μέτριο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποια ξεσπάσματα στην απόδοσή τους, χωρίς ωστόσο να σημειώσουν κάποιο γκολ.

Στο 10', μετά από γύρισμα του Επστάιν, ο Στολτίδης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Στο 15', ο Ρόμπλες δοκίμασε ένα σουτ από μακριά το οποίο δεν ανησύχησε τον Κωνσταντόπουλο.

Δύο λεπτά αργότερα (17') , ο Τσίγκας έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 21’ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Χαμπλ. 

Στο 27', ο Μαχόπ έκανε μια ωραία ενέργεια από δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Κωνσταντόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.

 

Στο 33' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λίμα η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί ο Σολτάνι έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του ΑΟΚ και έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Ανέβηκε ο ρυθμός

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Στο 51', μετά από το δυνατό σουτ του Σολτάνι έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Στο 54', ο Επστάιν έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Καλαντζής βρήκε την μπάλα στην κίνηση, αλλά ο Ελευθερόπουλος έπεσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή. 

Ο Ηρακλής στο 67’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίμα, ο Κυριαζής βρήκε όσο έπρεπε την μπάλα με το κεφάλι, αλλά αυτή κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Ο Ηρακλής συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο 75', έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μάρα έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε και το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ ψηλά πάνω από την εστία του Κωνσταντόπουλου.

Η απάντηση της Κέρκυρας ήρθε δύο λεπτά αργότερα (77'), όταν ο Γραμμόζης που έκανε ντεμπούτο με τον ΑΟΚ, έκανε και την σέντρα από δεξιά, ο Στολτίδης από το ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από εστία των γηπεδούχων.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μάνταλου (Αθηνών), δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 (το τρίτο μεταξύ τους φέτος, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και να παίρνουν από έναν βαθμό, κάτι που δεν ευχαρίστησε καμία από τις δύο. Ο Ηρακλής έτσι έφτασε στους 23 βαθμούς και η Κέρκυρα στους 24.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2011 από directNEWS.gr πηγή: SPORT 24


Τελευταίες Ειδήσεις