Logo

ΗΠΑ: Νεκροί και τραυματίες από κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μαϊάμι [βίντεο+φωτο]



 
 

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη άλλοι δέκα τραυματίστηκαν, λόγω της κατάρρευσης μιας πεζογέφυρας στο  Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα  στο Μαϊάμι την Πέμπτη.

Τα σωστικά συνεργεία εργαζόντουσαν όλη τη νύχτα με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων για την ανεύρεση επιζώντων, ενώ οι έρευνές τους επικεντρώνονται πλέον στην αναζήτηση άψυχων σωμάτων, πρόσθεσε.

«Δυστυχώς από επιχείρηση διάσωσης έχει μετατραπεί σε επιχείρηση περισυλλογής πτωμάτων», είπε το πρωί, προσθέτοντας ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί καθώς κι άλλα οχήματα μπορεί να βρίσκονται ακόμη κάτω από τα ερείπια της πεζογέφυρας.

Μηχανικοί εκφράζουν φόβους ότι ενδέχεται να καταρρεύσουν και οι δομές στις δύο άκρες της πεζογέφυρας, η οποία είχε τοποθετηθεί το Σάββατο και δεν είχε ακόμη ανοίξει στο κοινό.

Η πεζογέφυρα βάρους 950 τόνων αποσκοπούσε να συνδέσει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα με τις εστίες των φοιτητών. Τουλάχιστον οκτώ αυτοκίνητα παγιδεύτηκαν κάτω από τα ερείπια της πεζογέφυρας, η οποία κατέρρευσε πάνω σε αυτοκινητόδρομο έξι λωρίδων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις