Logo

Το νέο "αρχοντικό" της οικογένειας Ντεπ στη Βενετία



 
 

nwhsfrdpp_30-1-2011Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ένα αρχοντικό στη Βενετία, αρχικής αξίας 6.000.000 ευρώ, καθώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, “The Tourist”, ερωτεύτηκε την Ιταλική πόλη παράφορα.

Ο ηθοποιός πέρασε αρκετούς μήνες στη Βενετία το περασμένο έτος για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας και απ’ ότι φαίνεται, μαγεύτηκε τόσο πολύ από την ομορφιά της πόλης, που κέρδισε τον “πόλεμο” προσφορών των υπόλοιπων ενδιαφερομένων για το αρχοντικό “Ντόνα Σαντζαντοφέτι” του 17ου αιώνα.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα “Λα Νουόβα Βενέτσια”, ο σταρ του Χόλυγουντ “άρπαξε” το άδειο κτίριο από τα χέρια ενός Άραβα πρίγκιπα, προσφέροντας το ποσό των 10.000.000 ευρώ, προκειμένου να το αποκτήσει.

Το συγκεκριμένο αρχοντικό, είναι ένα από τα ελάχιστα διαθέσιμα κτίρια που έχουν θέα στο Μεγάλο Κανάλι και βρίσκεται στην περιοχή Σάντα Κρότσε, ενώ, αν και χρειάζεται κάποια αποκατάσταση, περιλαμβάνει υψηλά διακοσμημένα ταβάνια, μια στέγη - πλατφόρμα και περίτεχνα στολισμένες κολώνες.

hsnvnce_30-1-2011Ο Τζόνι Ντεπ, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για τη διαφήμιση της ταινίας “The Tourist”, μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τη Βενετία, ενώ παραδέχτηκε ότι λάτρευε να περπατάει στα ήσυχα σοκάκια της πόλης αργά το βράδυ, όταν οι παπαράτσι που τον φωτογράφιζαν όλη μέρα, είχαν πλέον φύγει.

«Τα προσωπικά μου βιώματα από τη Βενετία, ξεκινούσαν κάθε μέρα από τις 10 το βράδυ και διαρκούσαν μέχρι τις 2 το πρωί, όταν οι δρόμοι έκλειναν και μπορούσα να περπατήσω τριγύρω και να εξερευνήσω την ποίηση της πόλης, τα φαντάσματά της, όλα αυτά τα υπέροχα σκοτεινά σοκάκια της», δήλωσε ο ηθοποιός.

Το αρχοντικό στη Βενετία είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων της οικογένειας Ντεπ, μιας και πέρα από το σπίτι τους στη Γαλλία - όπου και διαμένουν μόνιμα -  είναι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στη Χαβάη, στο δυτικό Χόλυγουντ, στο Σόμερσετ, καθώς και ενός νησιού στις Μπαχάμες – έκτασης 182.000 τετραγωνικών μέτρων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις