Logo

ΗΠΑ: Γυμνός άντρας πυροβόλησε και σκότωσε 4 άτομα [βίντεο+φωτο]



 
 

Η αστυνομία του Νάσβιλ, στην πολιτεία του Τενεσί στις ΗΠΑ ζήτησε την Κυριακή από τους κατοίκους να κλειδώσουν τις πόρτες τους και να παραμένουν σε εγρήγορση, αφού ένας ημίγυμνος δολοφόνος σκότωσε τέσσερις ανθρώπους στην περιοχή του καταστήματος Waffle House.

"Κρατήστε τις πόρτες κλειδωμένες, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν δείτε αυτό το άτομο - αν δείτε έναν γυμνό που γυρίζει στην περιοχή από το πρωί - τηλεφωνήστε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα", δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Metro Nashville,  Don Aaron, όπως μεταδίδει το cnn.com.

Η αστυνομία ζητά τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό του  ύποπτου, του 29χρονου Travis Reinking του Morton από το Ιλινόις..

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο ένοπλος δράστης δράστης έφτασε στο Waffle House επιβαίνοντας σε όχημα, που ήταν δηλωμένο στο όνομα Reinking,  αν και αποχώρησε από το εστιατόριο γυμνός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 29χρονος που αναζητείται από τις αρχές φορώντας μόνο ένα πράσινο τζάκετ, πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους - ο ένας εξ αυτών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο - και τραυμάτισε, άλλους τρεις  ακόμα σε ένα κατάστημα Waffle House κοντά στο Νάσβιλ του Τενεσί νωρίς την Κυριακή. 

Ο ένοπλος εισήλθε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν 3:30 πμ (τοπική ώρα), οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι, τύπου AR-15.

Όπως ανέφερε η αστυνομία του Νάσβιλ σε ανάρτησή της στο Twitter, ο άνδρας «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων του καταστήματος,

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο.

Τουλάχιστον δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

 Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή.

Οι αρχές τόνισαν ότι ο 29χρονος άνδρας  θεωρείται πως είναι ακόμα οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-4-2018 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις