Logo

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κάιλι Μινόγκ



 
 

klmnguntrvw_30-1-2011Η Κάιλι Μινόγκ μετατράπηκε από το κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μια από τις μεγαλύτερες ποπ ντίβες της εποχής μας - και μία από τους λίγους Αυστραλούς που τους έχει απονεμηθεί το Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Η τραγουδίστρια συναντήθηκε με την Άλις Μπέντφορντ, δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας “Daily Mail”, για μία αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. 

 Η Κάιλι απέκτησε διεθνή φήμη με τον ρόλο της στην Αυστραλιανή σαπουνόπερα “Neighbours”, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του ’80 επαναπροσδιορίστηκε ως αστέρι της ποπ σημειώνοντας πολλές επιτυχίες  – με πιο σημαντική το σινγκλ  “I Should Be So Lucky”, το οποίο εκτοξεύθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην πρώτη θέση των τσαρτς.

«Ήμουν τυχερή. Δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία. Θυμάμαι να έρχομαι στη Βρετανία από την Αυστραλία με τη βαλίτσα μου για να μείνω εδώ για λίγο καιρό και στη συνέχεια, έπρεπε να μείνω κι άλλο, κι άλλο, μέχρι που τελικά έμεινα μόνιμα», είπε η Κάιλι στην δημοσιογράφο.

sxklntrw_30-1-2011Το 2005 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και πέρασε έναν χρόνο κάνοντας χημειοθεραπεία, η οποία - όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν - είναι “σαν να βιώνεις μια πυρηνική βόμβα”.

Στην συνέντευξή της, η Κάιλι σχολίασε γι' αυτό το θέμα: «Είχα μια καταπληκτική ζωή, αλλά κανείς δεν εξαιρείται από αυτή την ασθένεια. Παίρνεις ό, τι έχεις και προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο δυνατόν από αυτό.

Θα πρέπει να αποδεχόμαστε και τα καλά και τα άσχημα που έρχονται στη ζωή, και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, πρέπει να αποδεχθώ ότι μετά από όλα όσα πέρασα - τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού - υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσω ποτέ να κάνω παιδιά. Θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται να συμβεί, και αυτό είναι εντάξει, επειδή είμαι καλά και μπορώ να απολαύσω τα παιδιά γύρω μου».

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το πώς βλέπει το γεγονός ότι την θεωρούν σύμβολο του σεξ, η Κάιλι είπε: «Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με το να με θεωρούν σύμβολο του σεξ. Είμαι γυναίκα και αυτό είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο. Δεν το παίρνω και πολύ στα σοβαρά - ξέρω ότι ένα ωραίο μακιγιάζ κι ένα ωραίο φόρεμα μπορούν να κάνουν θαύματα - αλλά είναι ωραίο συναίσθημα το να αρέσει η εξωτερική σου εμφάνιση στους άλλους κι εγώ πάντα ένιωθα πολύ άνετα μ’ αυτό».

«Μετά το βίντεο - κλιπ του τραγουδιού “Spinning Around”, οι άνθρωποι άρχισαν να ενδιαφέρονται περισσότερο για το πίσω μέρος του σώματός μου παρά για εμένα την ίδια. Μια εφημερίδα μάλιστα, έγραψε στο πρωτοσέλιδό της ότι είναι “εθνικός θησαυρός”. Γέλασα πολύ με αυτό», σχολίασε η τραγουδίστρια για το επίμαχο μέρος του σώματός της.

Τελειώνοντας τη συνέντευξη, η Κάιλι είπε ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι 42 ετών, καθώς νιώθει ακόμα σαν να είναι 21, ενώ είπε ότι χαμογελάει πολύ στη ζωή της, ό,τι κι αν συμβεί, γιατί, με αυτόν τον τρόπο, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2011 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις